Μανώλης Μητσιάς: ...στην Άνδρο μια φορά…

 

Ο Μανώλης Μητσιάς φτάνει στην Άνδρο με την Πιρόγα του  

Το Σάββατο βράδυ 30 Ιουλίου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο της Άνδρου θα τραγουδήσει ένας από τους πιο σημαντικούς και καταξιωμένους ερμηνευτές του «έντεχνου ελληνικού τραγουδιού» ο Μανώλης Μητσιάς. Είναι προφανές πως το Φεστιβάλ της Άνδρου αρχίζει να διαμορφώνει εκδήλωση με την εκδήλωση το δικό του έντεχνο χαρακτήρα υπό τον Παντελή Βούλγαρη.

Έναν χαρακτήρα που μας πάει στις πιο ψηλές κορυφές του έντεχνου τραγουδιού και από την Φαραντούρη συνεχίζει το Φεστιβάλ με τον Μητσιά, έναν καλλιτέχνη με σπουδαίο ρεπερτόριο, έναν ερμηνευτή που έχει σφραγίσει με την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του, το ελληνικό τραγούδι και με το προσωπικό του ήθος και ύφος τον τραγουδιστικό πολιτισμό μας. Τον άνθρωπο που μας συστήθηκε «Στην Ελευσίνα» μια φορά και μέσα στα επόμενα 40 χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας.

Η Γεωργία Νταγάκη κι αυτή στην Άνδρο με την Πιρόγα του Μητσιά

Ο Μανώλης Μητσιάς παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ της Άνδρου ενώνοντας το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν. Κι αυτό γίνεται με την συνοδεία μιας νέας τραγουδίστριας, την Γεωργίας Νταγάκη, μια κρητικιά λυράρισα. «Μια γυναίκα που παίζει λύρα σαν άνδρας»! Αυτή είναι η καλύτερη κριτική που έχει λάβει έως τώρα. Πρόκειται για μια νέα μουσικό που άρχισε  μαθήματα  με τον Μάνο Πυροβολάκη και έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να δώσει με τη λύρα της έναν άλλο …ροκ ήχο στη μελωδίες της.

Τον Μανώλη Μητσιά στη συναυλία συνοδεύουν 6 καταξιωμένοι μουσικοί, οι:

Αχιλλέας Γουάστωρ - πιάνο, ενορχήστρωση

Ηρακλής Ζάκκας - μπουζούκι, λαούτο

Δήμος Πολυμέρης - ακορντεόν

Γιάννης Σαρίκος - τύμπανα

Νατάσα Παυλάτου - κρουστά

Λουκάς Γιαννακίτσας - μπάσο

 

Ο Ηρακλής σε στιγμές μεγάλης απόδοσης...

Σημείωση: Το Εν Άνδρω καλοσωρίζει στην Άνδρο τον φίλο και συνοδοιπόρο Ηρακλή Ζάκκα... 

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet