Κλόουν και ξυλοπόδαροι στην Άνδρο (φωτογραφίες & βίντεο)

Μικροί μεγάλοι διασκέδασαν με τους ξυλοπόδαρους και τον κλοούν στην Αγορά της Χώρας χτες... (φωτο: Εν Άνδρω).

Και ξαφνικά χτες βράδυ στην Αγορά της Χώρας βγήκαν δύο ξυλοπόδαροι και ένας κλόουν και άρχισαν τα πειράγματα και τα παιχνίδια. Λες και είχαν βγει από κάποιο φιλμ. Έμπαιναν στα μαγαζιά, έπαιζαν με τα παιδιά, γέλαγαν με τους περαστικούς. 


Ένα βίντεο του "Εν Άνδρω" με τον κλόουν και τους ξυλοπόδαρους στην Άνδρο. 

Έκαναν ότι μπορούσαν να βγάλουν το Φεστιβάλ στο δρόμο. Να μιλήσουν με χιούμορ… για το χιούμορ του λαϊκού θεάματος και να δώσουν μια νότα από τον κόσμο του Φελίνι στον κόσμο της Άνδρου. Να δούμε τις γεμάτες χιούμορ ταινίες του μεγάλου ιταλού σκηνοθέτη.

 Μια πομπή πιτσιρικάδων, αλλά και μεγαλύτερων τους συνόδευε στην βόλτα τους (φωτο: Εν Άνδρω). 

Μπήκαν και σε μερικά μαγαζιά για να δουν κι αυτοί τα προιόντα!!! (φωτο: Εν Άνδρω).

Μπήκαν και σε εστιατόρια κι έφτασαν μέχρι τις κουζίνες τους!!! (φωτο Έν Άνδρω).

Στην Πλατεία Καΐρη έδωσαν μια μικρή παράσταση για μια πιτσιρικαρία που μαζεύτηκε και γέλασε με την καρδία της. Με τον τρόπο τους έδωσαν χρώμα σε μια μάλλον υποτονική Αγορά χτες το βράδυ. Το φετινό καλοκαίρι, παρά την αυξημένη κίνηση, δεν έχει αυξημένη αγοραστική δύναμη. Τουλάχιστον με το θέαμα του δρόμου που έφερε  το Φεστιβάλ αυξήθηκε το κέφι. Κάτ είναι κι αυτό... 

Στην πλατεία Καΐρη έκανε ο κλόουν το δικό του παιχνίδι (φωτο: Εν Άνδρω).

Και βεβαίως όλοι και όλα στοχεύουν να προετοιμάσουν το κοινό για την μεγάλη συναυλία της Πέμπτης, όπου θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική της Άνδρου σε εμβατήρια του Νίνο Ρότα. Αλλά θα συμμετέχουν στο πολυθέαμα και ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι και κλόουν για μικρούς και μεγάλους… 

 

Πλατεία Καΐρη: όλη η πιτσιρικαρία μαζεμένη περιμένει το θέαμα... (φωτο Έν Άνδρω). 

Κατά τα άλλα άρχισε χτες και συνεχίζεται το κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Φελίνι. Την πρώτη (και μια από τις πιο χουμοριστικές ταινίες του) για την Ιταλία (Ρίμινι) του μεσοπολέμου, το Άμακορντ (Θυμάμαι), προλόγισε η καθηγήτρια Μαρία Κομνηνού, πρόεδρος της ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Παντελής Βούλγαρης - Μαρία Κομνηνού: "Λίγες οι κοινωνικές διαφορές της Άνδρου με το Ρίμινι της Ιταλίας όπου διαδραματίζεται η χιουμοριστική ταινία", συμπέρανε η κ. Κομνηνού. "Με την εξαιρεση πως η Άνδρος είναι πολύ πιο όμορφη..." (φωτο: Εν Άνδρω) 

 «Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet