Πάμε Κόρθι... για μια συναυλία ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

Το λιμανάκι-πλαζ της Αγίας Αικατερίνης που θα γίνει αύριο η μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ Άνδρου στο Κόρθι. Ένα λιμανάκι-πλαζ απάνεμο και ήσυχο που αύριο θα αλλάξει χαρακτήρα για χάρη της συναυλίας. Μια προσπάθεια των διοργανωτών του Φεστιβάλ να απλώσουν τις εκδηλώσεις σε όλη την Άνδρο με ξεχωριστά και ιδιαίτερα γεγονότα (φωτο: Δ.Α.)

Την Τετάρτη το βράδυ 17/8 στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης στο Κόρθι θα γίνει μια συναυλία ...ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Τέσσερις ιδιαίτεροι τραγουδοποιοι, οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, θα δώσουν μια συναυλία που όμοια της δεν έχετε παρακολουθήσει μιας και η εξέδρα έχει στηθεί μέσα στη θάλασσα!!!

Η μουσική παράσταση θα είναι πάνω σε μια εξέδρα που έχει στηθεί μέσα στην θάλασσα στην προβλήτα της μικρής πλαζ της Αγίας Αικατερίνης στον Όρμο Κορθίου. Οι θεατές θα είναι στο μικρό θεατράκι, αλλά και σε όλη την παραλία. Οι πιο τολμηρί θα μπορούν και να κολυμπάνε. Δεν επιτρέπεται όμως να πλησιάσουν την εξάδρα προς αποφυγή ατυχήματος. Με δεδομενο πως αύριο φτιάχνει και ο καιρός (επιτέλους) αναμένεται η νεολαία που είναι στο νησί να δώσει ένα μεγάλο παρόν σε αυτή το σπάνιο γεγονός...

Η εξέδρα έχει ξεκινήσει να στήνεται για την σπάνια και μοναδική συναυλία. Μια συναυλία-πάρτυ καλοκαιρινό για όλες τις ηλικίες. Μα πάνω απ' όλα για όλους τους νέους που θέλουν να ζήσουν κάτι ξεχωριστό (φωτο: Δ.Α.)

Σ' εμάς τους παλαιότερους η συναυλί αυτή φέρνει στη μνήμη την απίστευτη συναυλία του Λουκιανού Κελαηδόνη στη δεκαετία του 1980 στην πλαζ της Βουλιαγμενης που μάζεψε εκατοντάδες χιλιάδες σε ένα εκπληκτικό πάρτυ-συναυλία. Θα είναι σπουδαίο να ζήσουμε μια τέτοια ξεχωριστή βραδιά και στην Άνδρο...

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet