Νέα περίοδος για τον Φιλοπρόοδο με νέο ΔΣ Απ' την άλλη τα προβλήματα μεγαλώνουν στο Γαύριο


Μια νέα περίοδος ξεκινά για τον Φιλοπρόοδο Όμιλο «Το Γαύριο» με την εκλογή ενός νέου ΔΣ. Πλέον έχουν αλλάξει πολλά. Και πρώτα απ’ όλα αποχώρησε ο επί πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ και αρκετά χρόνια πρόεδρος του Γιάννης Μαμάης. Της αποχώρησης είχε προηγηθεί η απόσταση που πήρε από τα δρώμενα του Γαύριου ο Γιώργος Δαρδανός.

Πως θα πορευτεί το νέο ΔΣ θα φανεί στη συνέχεια. Τι θα κερδίσει ή τι θα χάσει από αυτές τις αποχωρήσεις κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Όσοι – εκτός Ομίλου - συμπιέζονταν από τις έντονες παρουσίες των δύο απελθόντων ας δείξουν τώρα τη δική τους δημιουργικότητα.

Καιρός είναι και ο Δήμος Άνδρου να δείξει τι εννοούσε όταν μίλαγε για Πολιτιστικό Κέντρο στο Γαύριο. Ας δουν πρώτα τι θα κάνουν με το κτίριο που έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει ασυντήρητο, ενώ πια χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Και να δούμε τι θα πουν και οι αντιπολιτευόμενοι σύμβουλοι που μέχρι σήμερα δεν έχουν βγάλει άχνα. Αν θυμόμαστε καλά ο μόνος που έχει μιλήσει και έχει πάρει θέση γραπτή δημόσια – προς τιμή του – μέχρι σήμερα είναι ο παραιτηθείς πρόεδρος ΤΚ Γαυρίου Μίλτος Κάρλος.

 «Εν Άνδρω»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου. Το νέο Διοικητικό συμβούλιο έχει ώς εξής:

Πρόεδρος: Μπέττυ Κωνσταντινίδου

Αντιπρόεδρος : Λάκης Μαστραντώνης

Γενικός Γραμματέας: Μαθιός Μανσόλας

Ταμίας : Ρίτσα Λυγίζου-Παπαγεωργίου

Ειδ. Γραμματέας : Νόννα Παπαδήμα

Μέλη: Δημήτρης Αθανασίου, Νικόλαος Κωνσταντής, Άννα Χατζηαναστασίου

Εκπρόσωπος Γαυρίου: Γιώργος Ντούσης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Aς ειναι καλα ο ΚΥριακος Θωμας και ο παπας του χωριου που δεν αφησαν να πρωχωρησει το πολιτιστικο κεντρο στο γαυριο.ο Σουσουδης εξακολουθει να κοιμαται ξυπνιος και να διχαζει το νησι και οι γαυριωτες μαζι του κοιμουνται που δεν ξεσηκονονται