Οι γυναίκες της Άνδρου… ξετρέλαναν τον υπουργό!!!

 

Ο υπουργός μπροστά στο περίπτερο του Κορθίου

Οι λιχουδιές και τα τοπικά προϊόντα της Άνδρου… ξετρέλαναν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, που έδωσε τα συγχαρητήρια του για τις μαγειρικές τους ικανότητες, στις γυναίκες του νησιού. Ο Βασίλης Αποστόλου, έμεινε για αρκετή ώρα στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Γυναικών Κορθίου, ζήτησε πληροφορίες για όλα τα εδέσματα, τις συνταγές, τα γλυκά και την προέλευση των προϊόντων. Τα βρήκε όλα εξαιρετικά και υποσχέθηκε θα είναι στο πλευρό τους στην προσπάθεια τους να αναδείξουν  την υψηλή ποιότητα της διατροφικής αξίας των καρπών της γης της Άνδρου.

Όλα αυτά στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, τη μεγάλη έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο ευρύ κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων.... 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχε με 28 παραγωγούς από 16 νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, στα περίπτερα των οποίων οι γεύσεις και τα αρώματα του Νοτίου Αιγαίου, με την συνδρομή και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων, απέσπασαν τα θερμά σχόλια των χιλιάδων επισκεπτών.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των προϊόντων στα νησιά που, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τις μεθόδους παραγωγής, έχει ως αποτέλεσμα προϊόντα που προσεγγίζουν τα βιολογικά.

Οι παραγωγοί  της Άνδρου από την πλευρά τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την στήριξη της τοπικής παραδοσιακής παραγωγής προϊόντων, αλλά και για τον δυναμικό και εξωστρεφή τρόπο που γίνεται η προώθηση και προβολή των προϊόντων αυτών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ ευγενικό σχόλιο,άξιος!!!!!!!!!!!!!!......

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν του τριβαν μια κοπανιστη στη μουρη, να κανουμε και διαφημιση στα καναλια.