Άνδρος: μαγικό μουσικό απόβραδο στον Άγιο Κυπριανό...

Και ξαφνικά οι ξερολιθιές γύρω από το ξωκλήσι του Άγιου Κυπριανού γέμισαν από μελωδίες των Johann Sebastian Bach, Antonin Dvorjak, Robert Schumann αλλά και των Camille Saint-Saëns, Scott Joplin και άλλων κλασικών συνθετών.

Ο λόγος για το λυρικό δειλινό του Φιλοπρόοδου, μια μουσική εκδήλωση κάθε χρόνο την ίδια εποχή, την ώρα που δύει ο αυγουστιάτικος ήλιος. Εφέτος ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και αν κρίνουμε από την προσέλευση του κόσμου, αρέσει πολύ και τείνει πια να καθιερωθεί.

Φέτος, κοντά μας βρέθηκαν και έπαιξαν βιολί και τσέλο ο Daniele και η Angelika Schmitt-Bohn, ένα ζεύγος Γερμανών που νοιώθουν πλέον Ανδριώτες, αφού κάθε χρόνο έρχονται στο σπίτι τους στην Σχόλη.


Ο όμορφος χώρος, ανέλπιστα προφυλαγμένος από το μελτέμι, η υπέροχη μουσική μαζί με τον ήλιο που έδυε δίνοντας θέση σε μια γλυκιά βραδιά, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν κοντά μας.

Επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21.00 στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου με την μουσικοθεατρική παράσταση «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία» με την Μάνια Παπαδημητρίου και τον Άρη Γραικούση.

Μαθ.Μαν.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet