Στο Κόρθι ξεκίνησαν καρναβάλι από το Σάββατο!!!

Εντάξει έκανε ψύχρα το Σάββατο το απομεσήμερο στο Κόρθι. Όμως υπήρχε κι ένας ήλιος που άνοιγε λίγο την διάθεση. Και μικροί-μεγάλοι βγήκαν στην πλατεία για τα καθιερωμένα προκαταρτκτικά του καρναβαλιού. Ωε γνωστό στο Κόρθι το καρναβάλι διαρκεί τουλάχιστον δύο μέρες. Ξεκινά από το Σάββατο με υπαίθριες εκδηλώσεις και χορούς. Σε αυτά οι Κορθιανείναι μπροστά. Όταν διασκεδάζουν... διασκεδάζουν! Δεν κάνουν εκπτώσεις. Έτσι το καρναβάλι τους κι εφέτος ξεκίνησε ουσιαστικά από το Σάββατο... (φωτ. Εν Άνδρω).

 

Φτάσαμε στο πάρτυ όταν κόντευε να τελειώσει. Αλλά έστω κι έτσι είχε πολύ κεφι, είχε αρκετό κόσμο (νωρίτερα είχε πολύ περισσότερο) είχε μουσική και το κυριώτερο είχε χορό... (φωτ. Εν Άνδρω).

Μιλάμε για πολύ χορό. Ωραίες κοπέλες σε ένα ξέφρενο χορευτικό έδιναν ζωντάνια και κέφι στην πλατεία του παραθαλάσιου χωριού. Ότι και να πεις στο Κόρθι όταν το ρίχνουν έξω το εννοούν... (φωτ. Εν Άνδρο).

Ίσως το Κόρθι να μην έχει το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου καρναβάλι της Άνδρου. Όμως έχει μακράν το πρώτο σε ξέφρενο γλέντι και διάρκεια. Αυτό το είδαμε χτες Σάββατο ακόμα μια χρονιά (φωτ. Εν Άνδρω).

 

Η παραπάνω δημοσίευση μαζί με τις φωτογραφίες του Εν Άνδρω - από το pre-game show - για όσους το σκέφτονται να πάνε Κόρθι σήμερα Κυριακή. Την ίδια ώρα στη Χώρα τα πράγματα ήταν πιο cool. Εδώ το κοινό του καρναβαλιού ξεκίνησε το ξεφάντωμα από το βράδυ του Σαββάτου στα γνωστά μπαρ της Χώρας. Το Swell του Γιάννη Χαλά είχε πλήθος και πάθος μετά μεσάνυχτα, ενώ έχει ετοιμάσει και ένα εντυπωσιακό άρμα για εφέτος 10η συνεχόμενη χρονιά. Το Level του Πεπέ είχε κόσμο και πάθος και έχει ετοιμάσει κι αυτό άρμα για σήμερα. Και του Μίκυ όπως και τα άλλα τριγύρω ήταν εκεί δίνοντας γιορταστικό τονο στη βραδιά...

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet