Αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της Άνδρου: έκθεση της Δάφνης Αγγελίδου στο Αναιρούσα

 

Υπάρχουν επιχειρηματίες και επιχειρηματίες στο νησί μας. Υπάρχουν αυτοί που προσθέτουν υπεραξία βάζοντας ένα παραπάνω λιθαράκι κάθε χρονιά να βελτιώσουν την παρουσία τους ανεβάζοντας τον και τον τόπο. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλώς ακουμπάνε στον τόπο. Οι πρώτοι κάνουν προσπάθεια να οδηγήσουν τον τόπο ψηλότερα. Οι άλλοι οδηγούνται από τα πράγματα.

 

Στην πρώτη περίπτωση εδώ και χρόνια ανήκει το ξενοδοχείο ΑΝΑΙΡΟΥΣΑ στο Μπατσί. Κάθε χρόνο παίρνει μόνο του μια «γαλάζια σημαία» για την πλήρως οργανωμένη παραλία του, την οποία ο Δήμος Άνδρου «χρεώνει» στο ενεργητικό του!!! Κάθε χρόνο – εδώ και τέσσερα χρόνια – διοργανώνει εικαστικές εκθέσεις προσελκύοντας ένα καλλιεργημένο κοινό που του απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα προσεγμένο καλλιτεχνικό περιβάλλον.Και η Άνδρος με το Αναιρούσα έχει ένα τέτοιο.

Από το Εν Άνδρω έχουμε προβάλει μερικές από αυτές γιατί είναι προσφορά στον τόπο ξενοδοχεία με καλλιτεχνική διάσταση που και αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν του νησιού, αλλά και με την συμμετοχή τους στον πολιτισμό διευρύνουν την εικόνα της πολιτιστικής ζωής της Άνδρου.

Και αυτή την χρονιά, λοιπόν, το ANEROUSSA BEACH ξεχωρίζει φιλοξενώντας στον Πολυχώρο μια διακεκριμένη ελληνίδα εικαστικό. Πρόκειται για την Δάφνη Αγγελίδου καθηγήτρια στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, που εκθέτει στους χώρους του ξενοδοχείου ψηφιδωτά, και ζωγραφικά έργα, της τελευταίας 5ετίας της. Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 29 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet