Τι ώρες λειτουργεί το Ναυτικό Μουσείο Άνδρου;

Η έντυπη πινακίδα ωραρίου του Μουσείου διορθωμένη με το χέρι κατά μια ώρα! Στην ιστοσελίδα όμως κανείς δεν διόρθωσε το ωράριο. Έστω και με το χέρι! Κάποιοι κάνουν δουλειές του ποδαριού.

(Λάβαμε το παρακάτω γράμμα και την παραπάνω φωτογραφία επισκέπτη της Άνδρου σχετικά με την λειτουργία του Ναυτικού Μουσείου Άνδρου. Το δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια προς ενημέρωση των "αρμοδίων" - Εν Άνδρω)

 Καλησπέρα,

Έχω έρθει με την οικογένειά μου για διακοπές στην Άνδρο εδώ και 1 εβδομάδα (μένουμε στο Μπατσί). Σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την Χώρα για δεύτερη φορά (την πρώτη είχαμε πάει βραδάκι και δεν προλάβαμε να δούμε πολλά πράγματα).

Είχαμε σχεδιάσει να πάμε σε όσα πολιτιστικά κέντρα προλαβαίναμε και ένα από αυτά ήταν το Ναυτικό Μουσείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της επίσημης ιστοσελίδας του Δημου Άνδρου (http://andros.gr/gr/politismos.html) το μουσείο θα ήταν ανοιχτό μέχρι τις 15:00. Είμασταν έξω από το μουσείο στις 14:10.

Δυστυχώς, με έκπληξη και απογοήτευση, είδαμε ότι ήταν κλειστό. Στην ταμπέλα που είχε στην είσοδο του, (στέλνω την φωτογραφία της ως συνημμένο), έγραφε ως ώρες λειτουργίας: 11.00-15.00 & 18.00-21.00. Κάποιος όμως είχε διορθώσει (!) το ωράριο "με το χέρι" και το 15.00 είχε γίνει 14.00!

Δυστυχώς μας έμεινε μια πικρή γεύση, γιατί δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα για να το επισκεφθούμε και έτσι φύγαμε. Σε αντίθεση, μας άρεσε πάρα πολύ το μουσείο της Μοντέρνας τέχνης και η έκθεση των έργων του Μυταρά.

Δεν θα έπρεπε να ενημερώνονται πιο σωστά/έγκαιρα οι επισκέπτες για τις αλλαγές ωραρίων; Δεν έρχονται όλοι στην Άνδρο μόνο για τις παραλίες της…

Με εκτίμηση,

Γιώργος Ταραντίλης

(Εξ Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας ορμώμενος)

George Tarantilis - Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet