Η Άνδρος στα 20 ωραιότερα ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς!


Ρεμβάζοντας την Χώρα (φωτ. Εν Άνδρω).

Στη λίστα με τα 20 ωραιότερα ελληνικά νησιά, περιλαμβάνει την Άνδρο η βρετανική εφημερίδα Telegraph! Στην ηλεκτρονική της έκδοση που έχει τεράστια επισκεψιμοτητα παγκοσμίως, ο ταξιδιωτικός της συντάκτης σημειώνει ότι «κάθε ένα ελληνικό νησί από μόνο του, αποτελεί ένα ξεχωριστό σύμπαν».

Μπατσί: το μπαλκόνι του "Σταμάτη" (φωτ. Εν Άνδρω).

Στην Άνδρο που προσελκύει κυρίως Έλληνες τουρίστες, ο συντάκτης εκτός από τα χωριουδάκια του νησιού, και τις μαγευτικές παραλίες, καλεί τους τουρίστες να επισκεφτούν και το μουσείο σύγχρονος τέχνης.

Τα νησιά που προβάλει η Telegraph είναι μεταξύ άλλων η Κέρκυρα, η Ύδρα, η Σαντορίνη, η Ιθάκη, η Αντίπαρος, η Μύκονος, η Αλόννησος, η Αμοργός, η Κεφαλονιά και οι Παξοί.

Χαλαρή συζήτηση: beach-bar Παραπορτίου (φωτ, Εν Άνδρω).

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί εκθειάζουν τις ομορφιές της Άνδρου, όπου από χρόνια ανθεί μια αγγλική «αποικία» από σχεδόν μόνιμους κατοίκους στον Φελλό.

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδας της Telegraph έχει πιστούς αναγνώστες και η επιρροή της στην διαμόρφωση κλίματος ως προς την επιλογή τόπου διακοπών είναι μεγάλη…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Ανδρος της ομορφιάς και των φυσικού κάλλους τοπίων, αλλά ταυτόχρονα και η Ανδρος με χωρίς υποδομές και με επαγγελματίες που δεν προωθουν σχεδόν καθόλου τα τοπικα προϊοντα του τοπου τους στα καταστήματα τους, δεν έχουν ορεξη ναδουλεψουν (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) και θέλουν μονίμως το ταμείο γεμάτο χωρίς να κοπιάσουν καθόλου. Πώς να αυξηθεί η τουριστική σεζόν έπειτα κύριε Μπασαντή?? Γιατί να έρθει ο επισκέπτης στην Ανδρο και να μην παει για παράδειγμα στη Νάξο, την Πάρο ή ακομη και στη διπλανή μας Τήνο που είναι κατά πολύ φθηνότερη απο την Ανδρο σε αρκετούς τομείς?