Περήφανος ως Έλληνας...

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε ένα σημείωμα και ένα βίντεο που το συνοδεύει και αναφέρεται στην Ελλάδα του σήμερα. Στην Ελλάδα που είναι διεθνώς στην επικαιρότητα με το success story της αντιμετώπισης του κορονοϊού. Στην Ελλάδα που έχει σκορπίσει τις μνήμες της σε όλο τον κόσμο και που αύριο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της στον κόσμο. Ο αναγνώστης μας πληροφορεί πως αυτό το εξαιρετικό βίντεο, που παίζει σε κανάλια στην Ελλάδα και στον κόσμο, το έχει δημιουργήσει ο ανδριώτης Αντώνης Βενίτης. Το βίντεο σε δύο σημεία έχει και την Άνδρο. Το πρώτο δείχνει πανοραμικά την βενετσιάνικη Χώρα και το δεύτερο τα μαγικά Άχλα και τον φάρο της Γριάς. Ευχαριστούμε πολύ... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΤΛΟ  «PROUD TO BE GREEK” ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ.

ΑΓΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΤΗΣΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΕΝΙΤΗ ΤΗΝ SELECT MARITIME CORPORATION.  ΤΑΠΕΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΛΕΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ VIDEO ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Π.Β.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

για δες κατι ηρωες μικροβιων ωρε
τοσο μικροι γινανε πια ?

χχχχχχχχχχχχχχφτουουουουουου