ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΟΡΘΙ: Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Μουσικής 2-3 Σεπτέμβρη...

Για δεύτερη χρονιά το  ETLAS FEST κάνει την εμφάνιση του με μουσικές προτάσεις που δεν έχουμε ξανά δει στο νησί της Άνδρου. Είμαστε πολύ περήφανοι που καταξιωμένοι μουσικοί μας τιμούν με την παρουσία τους! Οι εκδηλώσεις μας έχουν σαν σκοπό τους την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μηχανής προβολών. Θα χαρούμε να γεμίσετε την αυλή μας και εμείς με τη σειρά μας να γεμίσουμε τις καρδιές σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου οι ῾Los Petralonicos" 10:30μμ

Chicha και cumbia κατευθείαν από Αμαζόνιο και Πλατεία Μερκούρη

Άγγελος Αγγελίδης -κιθαρα
Γιώργος Κωνσταντινου-μπασο
Άγγελος Πολυχρονου-κρουστα
Demian Gomez -τυμπανα

Αfter D.J. set με SPILIOS PALOV  00:30πμ

Ο Σπήλιος Χριστόπουλος ή αλλιώς Palov , ασχολείται ενεργά με την μουσική από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών και από τότε ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι.Εάν δεν τον συναντήσεις να μοιράζεται τα decks μεγάλων ευρωπαικών φεστιβάλ μαζί με τούς Quantic, Nickodemus και Bonobo, τότε μάλλον θα τον βρείς να ψάχνει στά αδυτα τής παγκόσμιας δισκογραφίας ή παράγοντας για τήν εταιρεία που τρέχει μαζι και με τον μουσικό του συνεργάτη Άγγελο Αγγελιδη, Spang Recordings.
̈Ενας modernist (νεωτεριστής) πού παρακολούθει τις μουσικές τάσεις σε ολόκληρο τόν κόσμο ,δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στό παρελθόν.
Ευτυχώς για εμάς ,το πάθος του Palov να μοιράζεται την μουσική, θα γεμίζει τους χώρους μας, τονώνοντας την διαθεσή μας.

Εισιτήριο ημέρας 10,00 ευρώ.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ρεμπέτικο και λαϊκο με τον Αντώνη Απέργη και την ορχήστρα του   10:00μμ

Ο Αντώνης Απέργης γεννήθηκε στη Νίκαια το 1963. Ξεκίνησε την κιθάρα πριν καν πάει στο σχολείο. Σε ηλικία 8 ετών πήρε μαθήματα κιθάρας από τον Αλέκο Μπούρα, στο Εθνικό Ωδείο. Στα 11 άρχισε να μαθαίνει φλάουτο με ράμφος, στα 20 έπιασε το ούτι και το κοντραμπάσο ενώ στα 29 συνέχισε με το κανονάκι και το νέυ. Αργότερα επικεντρώθηκε στις άταστες κιθάρες. Παράλληλα με τη δραστηριότητά του ως εκτελεστής, ο Αντώνης Απέργης κέρδισε ευρεία αναγνώριση μέσα από τη συνθετική και ενορχηστρωτική του εργασία στη μουσική παραγωγή. Ήδη από νεαρή ηλικία έκανε μεταγραφές προκλασικής μουσικής, συνέθετε για το κουκλοθέατρο και ενορχήστρωνε για big band. Έχει εργαστεί ως μουσικός με σημαντικούς τραγουδιστές και εκτελεστές από όλο το δημιουργικό χώρο της ελληνικής λαϊκής και λόγιας μουσικής. Επίσης, έχει συνεργαστεί με Άραβες μουσικούς, με τους Τουρκμένιους "Ashkabad" και με το salsa group "Tierra Negra". Έχει ηχογραφήσει πέντε δίσκους με συνθέσεις του και δύο δίσκους όπου εμφανίζεται ως σολίστας στο ούτι. Τέλος, έχει παραδώσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας στο Κεντρικό Ωδείο και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής των ΤΕΙ της Άρτας. Σήμερα, περιοδεύει με την μπάντα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Καλέστε στο 6945635838  ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας  https://www.facebook.com/androskoinsep για να κλείσετε τραπέζι.

Περιορισμένος αριθμός τραπεζιών!

Εισιτήριο ημέρας 10,00ευρώ 



ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet