Μια… λαίμαργη αγελάδα από το Μπατσί έγινε... διάσημη!

 

Μια βόλτα στην παραλία, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Με λιακάδα μάλιστα, είναι ακόμα πιο ωραία! Εκεί ακόμα και το φαγητό είναι πιο νόστιμο αφού το χορταράκι έχει νοτιστεί από την θαλασσινή αλμυρά!

 

Αυτά σκέφτηκε και η συμπαθής αγελάδα, που συνήθιζε να βοσκάει λίγο έξω από το Μπατσι με την πρώτη ευκαιρία κατέβηκε στον γιαλό!

Απολυτή ησυχία, ελάχιστοι οι περαστικοί χθες το πρωί, ανύπαρκτα τα αυτοκίνητα. Με την ησυχία της λοιπόν απόλαυσε ένα χορταστικό γεύμα, μέχρι που την πήραν χαμπάρι και την «συνέλαβαν» σ’ ένα στενό πίσω από το ρέμα και το γεφυράκι, κοντά στο parking.

Η χάρη της όμως πρόλαβε και έφτασε παντού, αφού την έκαναν πορτραίτο στο Facebook και μέσω των κυκλαδίτικων site, (Cyclades 24) την γνώρισαν όλα τα νησιά.

Στο  όμορφο και κοσμοπολιτικό Μπατσι, μπορείς να δεις τα πιο παράξενα πράγματα, ακόμα και τον χειμώνα…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

People in this conversation

 • Επισκέπτης - Φιλόλογος Γαυρίου

  Διορθώστε τον τίτλο
  Εν Άνδρω
  10 ώρες ·
  Από τα περίεργα και παράξενα. Ή, πως μια λαίμαργη αγελάδα πήγε να... τσιμήσει κάτι στην παραλία του Μπατσιού κι έγινε διάσημη!!! Χάρη στα social media και στα κυκλαδίτικα media....
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  Αν καταλάβαμε καλά δεν θέλετε να πειτε τον τιτλο, αλλά το σχόλιο που μπηκε κατά λάθος ένα όμικρον κι ένας λάθος τόνος. ΟΚ.. .Ευχαριστούμε

  Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro