Χαμός στο ίσιωμα στο λιμάνι!!! Υπάρχει διοίκηση ή όχι;


Χαμός στο λιμάνι του Γαυρίου. Φωτογραφία αρχείου καλοκαίρι 2019. Και τότε τα ίδια.
Άμεση ανάγκη τροχονόμησης στην παραλιακή οδό Γαυρίου κατά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης πλοίων.
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Ως Πρόεδρος και Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου, σε συνέχεια της επιστολής με αρ. πρωτ.: 6502/18-07-2024 θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν την τροχονόμηση στην περιοχή μας.
Έχουμε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει επαρκής τροχονόμηση ειδικά κατά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των πλοίων, τόσο στα πρωινά όσο και στα απογευματινά δρομολόγια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται συμφόρηση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην παραλιακή οδό του Γαυρίου, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα και καθυστερήσεις.
Επιπλέον, την Κυριακή 21 Ιουλίου, υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση τόσο το πρωί όσο και το βράδυ στο Γαύριο λόγω των πλοίων, και δεν υπήρχε καμία τροχονόμηση, γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση.
Προτείνουμε να γίνει άμεσα τροχονόμηση στην περιοχή έξω από το κατάστημα «Τα Σουβλάκια του Γαυρίου» και στην παιδική χαρά, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο των αυτοκινήτων, με συνεργασία και συνεννόηση με το Λιμενικό Σώμα. Όπως γνωρίζετε, οι δρόμοι αυτοί είναι στενοί και η κυκλοφορία συχνά μπλοκάρει, δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα.
Θεωρούμε ότι πρέπει να ληφθούν άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, το οποίο ήδη υπάρχει και αναμένεται να επιδεινωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου λόγω της αυξημένης κίνησης.
Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος Δ.Κ. Γαυρίου
Μαρία Αγγελική Γρηγορίου
Ο Σύμβουλος Δ.Κ. Γαυρίου
Νικόλαος Κατσίκης
Εγώ προτείνω να κάνει ο κατσικης τον τροχονόμο
Έκανε το ναυαγοσώστης, έκανε και το πολεοδομο στο ποια μπεργουλα είναι νόμιμη ..
Ε ας κάνει και το τροχονόμο
Να φύγουν τα ενοικιαζομενα αυτοκίνητα από το λιμάνι. Κάποιοι που κανουν άγρα με τα αυτοκίνητα τους έχουν κάνει μπάχαλο το Γαυριο .Ποιοι νομίζουν ότι είναι;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ
Μιλάει και ο Τριδημας που έχει γεμίσει το Γαυριο με ενοικιαζομενα αυτοκίνητα έλα Παναγία μου τι άλλο θα δούμε …. Και αφού οι προηγούμενοι δεν τα έκαναν καλά γιατί δεν τα φτιάχνουν οι καινουργοι (παλιοί) να τους δείξει ο ΤΡΙΔΗΜΑΣ που ξέρει ….
Τα αυτοκίνητα μου είναι στο λιμάνι? Ζεις στην Άνδρο? Γιατί σε περίπτωση που ζεις μάλλον δεν έχεις καλή όραση!
Αν θέλεις να δεις που είναι τα αυτοκίνητα μου σε προσκαλώ δημόσια να έρθεις. Άσε που πιθανόν περνάς κάθε μέρα απ έξω…..
Μπορείς να ασχοληθείς κ άλλο δεν έχω θέμα κ όπως είπα κ παραπάνω σε προσκαλώ!
Με εκτίμηση
Αδαμ Ν. Τριδημας
Βέβαια μόνο ένας άνδρας που δεν φοράει παντελόνια γραφει ανώνυμα και καταγγελει ψευδως με το επώνυμο του άλλου…
Σας λυπάμαι…
Να ξεκουμπιστουν ολα τα ενοικιαζομενα απο το λιμάνι. κατεβάζει ο καθένας 20-30 ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και δεν βρίσκεις να παρκάρεις ούτε στο Γιατρό. Αυστηρά μόνο 2-3 ενοικιαζόμενα ο καθένας σε προκαθορισμένη θέση και μόνο αν έχει πρόσοψη-γραφείο στην παραλιακή.
Στα άλλα.νησια ούτε στη πρόσοψη ο καθένας το έχει στο πάρκινγκ του και το φέρνει την ώρα που είναι να το παραλάβει ο πελάτης.