Ποιοι μετακινούνται από τώρα στα νησιά…


Ανοίγει σιγά-σιγά η Άνδρος και τα άλλα νησιά. Ήδη επιταχύνονται τα βήματα και δίδονται διευκρινίσεις για μια καλύτερη και ορθολογικότερη μετάβαση μετά το lockdown. Έτσι η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθούν από τώρα στα νησιά οι άνθρωποι που θέλουν να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους. Αυτά είπε σήμερα το μεσημέρι (6/5) στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.
Και κατέληξε ο υφυπουργός: «μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει το αίτημα του στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και να μετακινηθεί». Όπως διευκρίνισε, οι άνθρωποι που ανοίγουν 1 Ιουνίου, δηλαδή εκείνοι που έχουν επιχειρήσεις εστίασης ή ξενοδοχεία, θα μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτημα και να μετακινηθούν στα νησιά για να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους.
Σ.Δ.
Ισχύει κ.Μπασαντή για όλες τις επιχειρήσεις , δηλαδή και για εστιατόρια , ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κλπ ή μόνο για ξενοδοχεία ; Και πως υποβάλλεις το αίτημα στο Υπουργείο , με ποιο τρόπο ; Αν μπορείτε να μάθετε κάτι θα μας διευκολύνετε !
Με συγχωρείτε αλλά ο υφυπουργός Τουρισμού λεει παπ@@@@…
Συνεννοηθείτε πρώτα ρε φίλε (Μάνο Κόνσολα)και μετά μίλα…