• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

  • Facebook
  • Twitter
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
Άνδρος enandro.gr@gmail.com
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσίευση: 05/10/2024 Σχόλια: 3

 

Ενημέρωση για την διεξαγωγή των Εκλογών για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Α. Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 19:00 μμ, τόσο για τον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024, όσο και για τον β’ γύρο της 13ης Οκτωβρίου 2024, εφόσον προκύψει. Ως εκλογικό κέντρο στην Άνδρο ορίστηκε το Κοινοτικό Κατάστημα Μπατσίου.

Β. Δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008). Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης (νέου τύπου). Ειδικά για τους νέους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, που δεν περιλαμβάνονται στον Εθνικό εκλογικό κατάλογο, η ταυτοποίηση γίνεται, για τους μεν Έλληνες με ταυτότητα/διαβατήριο και ΑΜΚΑ, για τους αλλοδαπούς με άδεια παραμονής και AMKA και για τους Κύπριους με κυπριακή ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Ο ΑΜΚΑ θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e- ΕΦΚΑ), που θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή.

Γ. Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ και καταβάλλεται στον α’ γύρο, ενώ για τον β’ γύρο δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.

Δ. Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Ε. Δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον α’ γύρο. Οι εκλογείς του β’ γύρου μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο. Υπάρχει η δυνατότητα για διευκόλυνση των ψηφοφόρων η συμπλήρωση ΄της αίτησης εγγραφής φίλου ή μέλους πριν την προσέλευση τους στο εκλογικό κέντρο την οποία μπορούν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Το σχετικό link είναι (https://pasok.gr/gggg/uploads/2024/09/11.pdf)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Η Εφορευτική Επιτροπή Ε.Κ. Άνδρου

3 Comments

  1. Ο/Η Μπατσιωτης λέει:
    06/10/2024 στις 13:26

    Πήγε και ο Κουλης ο Νεοδημοκράτης να ψηφίσει σήμερα στο Πασοκ …. Εκεί στη Νέα Δημοκρατία ξυπνήστε τρώτε πολύ δούλεμα .

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
    Όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη στις εκλογές το 2023 ή το 2024 ήταν όλοι ΝΔ; Έχει κάποιος το δικαίωμα να προσέλθει σε ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ κόμματος και να ψηφίσει όποιον υποψήφιο του αρέσει; Το στέλεχος της ΝΔ από το Κόρθι (και ομοτράπεζος των βουλευτών της ΝΔ) κάνει καμπάνια υπέρ του Χάρη Δούκα. Αυτό πως και το αντιληφθήκατε; Μάλλον δεν καταλάβατε πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ήρθανε άλλες εποχές.
    ΥΓ Κι ο δήμαρχος νεοδημοκράτης δηλώνει και τον ψήφισαν οι συριζαίοι. Αυτό πως και δεν το πήρατε είδηση;

    Απάντηση
  2. Ο/Η Εκλογολαγνος λέει:
    05/10/2024 στις 17:41

    Δούκα δαγκωτό φυσικά , είναι φίλος του κορθιανου που είναι και στη ΝΔ εκεί μαζί με τους άλλους της τοπικής οργανώνει τον αγώνα για να βγει . Δυο πόδια δυο βάρκες .

    Απάντηση
  3. Ο/Η Ανδριωτης λέει:
    05/10/2024 στις 08:56

    Διαμαντοπουλου φυσικά. Έχει πειρα. Έχει διοικήσει και ξέρει. Έχει διεθνή και εθνική διαδρομή. Δεν αυτό σχεδιάζει.σαν τους κασελακιδες-τσιπρες του ΠΑΣΟΚ. Τον δούκα που ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλατε. Δήμαρχος. Πρόεδρος και επίσκοπος… Και άσχετος και αφερρεγυος και αμοραλιστης. Καλός για τον ανταρσυα. Όχι για κόμμα εξουσίας.

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα άρθρα

  • Οι περιοχές Natura και οι αλλαγές που εισηγείται νέο σχέδιο νόμου
  • Η Άνδρος δεν χρειάζεται ευχές! Χρειάζεται σχέδιο!
  • Ο χάρτης 320 Δήμων της Ελλάδας. Εκτός χαρτογράφησης η Άνδρος της στρουθοκαμήλου!…
  • ΕΝ ΠΛΩ: Η μαγεία της φύσης στον Κάβο Ντόρο
  • ΕΤΑΝΕΠ: ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα

  • ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ & ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ – ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ03/04/2026
  • Οι περιοχές Natura και οι αλλαγές που εισηγείται νέο σχέδιο νόμου03/04/2026
  • Η Άνδρος δεν χρειάζεται ευχές! Χρειάζεται σχέδιο!02/04/2026
  • ΑΝΔΡΟΣ: Όταν έτρεξαν τα ποτάμια!…02/04/2026
  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Κόρθι, Αποίκια, Στενιές…02/04/2026

Ναυτικές Ιστορίες

    Πρόσφατα Σχόλια

    1. Δημήτρης στο Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ: Εκδηλώσεις και συμπαραδηλώσεις των ημερών…
    2. Γαυριωτης στο Η ΑΝΔΡΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ: Ρεκόρ στις δημοπρασίες για τα μπαρ των παραλιών!…
    3. Θεριστης στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΑ & ΠΕΘΑΙΝΕΙ – ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ & Η ΑΝΔΡΟΣ
    4. Θεριστης στο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Κόρθι, Αποίκια, Στενιές…
    5. enandro στο Η ΑΝΔΡΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ: Ρεκόρ στις δημοπρασίες για τα μπαρ των παραλιών!…

    Βίντεο

    • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιωτική υπόθεση το ΔΣ του Δήμου Άνδρου για την κ. Τσατσομοίρου!
    • Λιμάνι Ραφήνας 1945-2015 (χρονογράφημα και βίντεο)
    • Η Μονή Παναχράντου της Άνδρου (βίντεο)
    • Το τελευταίο ρεμέτζο (βίντεο)
    • Δύο ανδριώτες ζωγράφοι – Δ.Βαρδακώστας & Γ.Σεργουλόπουλος (βίντεο)

    Ακολουθήστε μας

    • Facebook
    • Twitter

    Κατηγορίες Άρθρων

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (240)
    • ΑΡΘΡΑ (84)
    • ΘΕΜΑΤΑ (8)
    • ΙΣΤΟΡΙΑ (337)
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3.742)
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (23)
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.507)
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (780)
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2.738)
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1.085)
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (82)
    • ΧΡΗΣΙΜΑ (5)
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (353)

    Εν Άνδρω

    Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

     
       enandro.gr@gmail.com

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    • ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΜΑΤΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    © Εν Άνδρω 2026. Powered by NinjaWeb