Χορηγία 10.000 ευρώ στους ανδριώτες πρωταθλητές από τον Βενέτη

 

O Λεωνίδας Τσορτανίδης, ο Γιώργος Φράγκος και ο Πέτρος Τσορτανίδης του Ναυτικου Όμιλου Άνδρου.

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρεία «Φούρνοι Βενέτη» χορηγούν 10.000 ευρώ σε για τρεις ανδριώτες πρωταθλητές της ιστιοσανίδας. 7.000 ευρώ θα δοθούν στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου για τους δύο πρωταθλητές, τους Λεωνίδα και Πέτρο Τσορτανίδη και 3.000 ευρώ θα δοθούν στο Ναυτικό Όμιλο Κορθίου για την πρωταθλήτρια Κάτια Σαραβάνου.

Με τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν αποκλειστικά και μόνο υλικά για τις ιστιοσανίδες των τριών πρωταθλητών. Για να γίνουν αντιληπτά τα έξοδα κάθε μια από τις δύο ιστιοσανίδες που τρέχει ο Λεωνίδας Τσορτανίδης με όλη την εξάρτηση της κοστίζει 7.500 ευρώ.

Γιώργος Φράγκος και Λεωνιίδας Τσορτανίδης μετά από αγώνα.

Με την ευκαιρία αυτής της χορηγίας ο Γιώργος Φράγκος, προπονητής των δύο μικρών πρωταθλητών, έκανε έναν απολογισμό από την μέχρι τώρα πορεία του Λεωνίδα Τσορτανίδη και τι προσδοκά  προσεχώς από τα δύο παιδιά:

«Είναι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά είναι το 2017 για τον Λεωνιδα και τον Πέτρο Τσορτανίδη. Ο Λεων΄θδας ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν κερδίζοντας το διεθνή αγώνα AthensEurolympWeek και το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ιστιοσανίδας RSX κατακτώντας την πρωτιά σε όλες τις κούρσες! Μια μέρα μετά στην κατηγορία κέρδισε σε όλες τις κούρσες και την πρώτη θέση στην κατηγορία BicTechnoPlus.

Μια ακόμα νίκη του Λεωνίδα.

Κάτια Σαραβάνου: Πετώντας πάνω από τα κύματα με την ιστιοσανίδα.

Η χρονιά είναι δύσκολη γιατί και τα δύο παιδιά καλούνται να τρέξουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες με δύο διαφορετικά σκάφη. Ο Λεωνίδας με την τρίτη θέση στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό στην κατηγορία RSX U17 πρωτάθλημα εδραιώνει τη θέση του στο παγκόσμιο στερέωμα. Στις 20 Ιουνίου ο Λεωνίδας και ο Πέτρος ταξιδεύουν στη Γαλλία για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TechnoPlus. Στόχος η Ολυμπιάδα Νέων το 2018 στην Αργεντινή. Περιμένω να βάλλουν τα δυνατά τους για να πάρουμε την πρόκριση για εκεί.

Η Σαραβάνου 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας. Προπονητής της ο Θάνος Σακκάς. Μια επιτυχία που συνέβαλε ώστε να υπάρξει και η χορηγία Βενέτη, που θα βοήθησει να προχώρήσει στο άθλημα στο Κόρθι και στο Ναυτικό Όμιλο Κορθίου.

Είναι προφανές πως τα ταξίδια πολλά τα έξοδα ακόμα περισσότερα και ευτυχώς που έχουμε την βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου σε όλα αυτά. Θα ήθελα να εξάρω την πολύ σημαντική βοήθεια του κ. Βενέτη που με τη νέα χορηγία και αυτή την χρονιά μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε ένα τμήμα των υλικών για τα σκάφη, καθώς όσο ανεβαίνει το επίπεδο του ανταγωνισμού αναβαίνουν και τα έξοδα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ τον Δημήτρη Λότσαρη που για μια ακόμα χρονιά κατάφερε να μας εξασφαλίσει αυτή την χορηγία»    

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet