Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι κοπέλες της Άνδρου! Απόψε παίζουν τελικό τ' αγόρια...

Χτες Σάββατο μεσημέρι (10/7) στο κλειστο γυμναστήριο της Τήνου η ομάδα μπάσκετ νεανίδων της Άνδρου νίκησε στον τελικό την Τήνο και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων 2021. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κυριάκος Μουστάκας. Σήμερα ο Κυριάκος Μουστάκας αναμένει νέα επιτυχία στον τελικό των αγοριών της Άνδρου, ο οποίος διεξάγεται στην Πάρο Κυριακή βράδυ ώρα 20:00. Η FAST FERRIES είναι χορηγός των ομάδων μπάσκετ της Άνδρου παρέχοντας δωρεάν εισιτήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες, καθώς και στον προπονητή.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, όπως φαίνεται και από το σκορ. Και ήταν και δύσκολος καθώς η Άνδρος έπαιζε εκτός έδρας, όπως γράφει στο αποτέλεσμα και ο ηλεκτρονικός πίνακας. 

Οι πανηγυρισμοί των κοριτσιών της Άνδρου δικαιολογημένοι στο τέλος. Την αποστολή υποδέχτηκε στο λιμάνι του Γαυρίου στις 18:30 η αντιδήμαρχος Γαυρίου Αθηνά Μακρή και ο πρόεδρος Γαυρίου Νίκος Χέλμης και αρκετοί κάτοικοι του Γαυρίου. Την αποστολή συνόδευε ο Θ. Σουσούδης.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια στα παιδια για την μεγαλη επιτυχια και στον κυριακο τον μουστακα για την σοβαρη δουλεια που κανει χρονια τωρα.Ολοι πρεπει να στηριξουμε τις ομαδες μας και ο δημος μαζι για να υπαρχει και συνεχεια

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που μας εκαναν περηφανους στο νησι και στον κυριακο τον μουστακα που εχει προσφερει τοσα πολλα στις ομαδες του νησιου και ελπιζω να συνεχισει με τον ιδιο ζηλο.Αυτα τα παιδια χρειαζονται την συμπαρασταση ολων μας και του δημου γιατι πραγματικα το αξιζουν

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΨΝ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ? ?
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ? ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 'Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΡΠΟΣΨΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ? ?
ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΙ, ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΠΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΩς ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΑΙΚΟ ΘΩΜΑ ? ?

ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΣΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ?
ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ! !

ΕΕΕ...ΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !
ΤΡΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ !

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως δεν ξέρεις, ο Σουσούδης είναι πρόεδρος της ομάδας. Σε τέτοιες επιτυχίες προβλέπεται να υποδέχεται ο δήμαρχος, αλλά ποιος να του μάθει ποιες είναι οι ηθικές υποχρεώσεις του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαριτήρια στα παιδιά και πάντα επιτυχίες σε κάθε τομέα! Ας ελπίσουμε και στη δημιουργία του τοπικού μας κλειστού γηπέδου μπάσκετ και στην ευρύτερη χρήση του από τη νεολαία της Ανδρου και οχι μόνον.