ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΑΥΡΙΟ-ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6 ΠΡΩΪ ΛΟΓΩ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, λόγω της διεξαγωγής του Αγώνα Τριάθλου θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 6:45π.μ. έως και τις 10:00π.μ στους παρακάτω δρόμους:

α) Στους 2 παράλληλους με τον λιμένα Γαυρίου δρόμους (μπροστά και πίσω από τα καταστήματα), μέχρι τον κάμπο Γαυρίου με κατεύθυνση τα Σφαγεία και το Φελλό.

β) Στην περιφερειακή οδό Γαυρίου - Μπατσίου μέχρι το Στιβάρι και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, στον εσωτερικό δρόμο του Μπατσίου (από την 1η Είσοδο, κατά μήκος της παραλίας, στροφή στο Ηρώον έως τη 2η Είσοδο και συνέχεια μέχρι το Στιβάρι, όπου θα κάνουν κι αθλητές την αναστροφή).

Παρακαλούμε να ενημερωθούν έγκαιρα τα μέλη των Κοινοτήτων, των Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων, καθώς επίσης και οι πελάτες των ξενοδοχείων και των γραφείων τουρισμού σχετικά, έτσι ώστε όλοι να δρομολογήσουν ανάλογα τις μετακινήσεις τους την ημέρα εκείνη, πριν και μετά από τις συγκεκριμένες ώρες.

Εκ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης έχει σταλεί ήδη η ανακοίνωση ηλεκτρονικά, όμως κρίνεται αναγκαίο, η πληροφορία να διαδοθεί και από τους πολίτες προς κάθε κατεύθυνση, για να κάνει ο καθένας τον προγραμματισμό του.

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι πρέπει να διασφαλισθεί η ομαλή ολοκλήρωση των ποδηλατικών και δρομικών διαδρομών, μα κυρίως η ασφάλεια των αθλητών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει για μία ακόμα φορά το νησί μας!

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet