ΓΑΥΡΙΟ: Μεγάλη υποδοχή της πρωταθλήτριας ομάδας νεανίδων μπάσκετ της Άνδρου

Γύρω στις 17:15 το Superferry μπήκε στο λιμάνι του Γαυρίου ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα σφυρίγματα. Έφερνε την πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων μπάσκετ του ΑΟ Άνδρου. Για την ιστορία: είναι η τέταρτη φορά που αυτά τα κορίτσια κατορθώνουν να πάρουν πρωτάθλημα Κυκλάδων. Την πρώτη πήραν το πανκορασίδων το 2018, τη δεύτερη και την τρίτη πήραν πρωτάθλημα σαν κορασίδες. Και εφέτος είναι η τέταρτη φορά που το παίρνουν σα νεανίδες. Ελπίζουμε και σε γυναικείο πρωτάθλημα. Το Superferry, λοιπόν, σφύριζε ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια της μανούβρας για την πρόσδεση, ενώ στην προβλήτα πολλοί πιτσιρικάδες με βεγγαλικά και φωτοβολίδες χαιρέταγαν κι αυτοί το πλοίο και τις πρωταθλήτριες Κυκλάδων.

 

Πολλές δεκάδες γονείς, φίλοι, φίλαθλοι, μαζί με όργανα που έπαιζαν νησιώτικά τους περίμεναν. 

Κόσμος χαρούμενος από όλη την Άνδρο που είχε έρθει να υποδεχτεί τις νεάνιδες που εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια έχουν πετύχει τόσα πολλά για τον γυναικείο αθλητισμό της Άνδρου. Την άξιζαν και με το παραπάνω οι κοπέλες της Άνδρου αυτή την υποδοχή. 

Κατέβηκαν όλες μαζί από τον καταπέλτη του πλοίου με το τρόπαιο των πρωταθλητών στα χέρια και όλες με ένα τεράστιο χαμόγελο γι΄ αυτό που πέτυχαν στην Πάρο.

Ο ενθουσιασμός μεγάλος. Μπροστά αυτές και πίσω ο προπονητής τους Κυριάκος Μουστάκας.

 

Μια αναμνηστική επιτυχία για την τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία της ομάδας: ο ακούραστος και ακάματος πρόεδρος Φρατζέσκος Φυρίος με τα μοναδικά παγωτά του και ο προπονητής των πρωταθλητριών και των πρωταθλημάτων Κυριάκος Μουστάκας. 

 Και μια ακόμα φωτογραφία από τα επινίκια στην προβλήτα του Γαυρίου με την σημαία της ομάδας του ΑΟ Άνδρου. Τέλος να σημειώσουμε πως το Superferry έφερε την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ της Άνδρου και την ομάδα ποδοσφαίρου της Άνδρου στο Γαύριο δωρεάν γιατί είναι χορηγός των αθλητικών σωματείων του νησιού που παίζουν στα Κυκλαδικά πρωταθλήματα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet