Ολοκληρώθηκε το κολυμβητικό ANDROS EXPERIENCE 2023

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το εξωτικό αθλητικό event του Swimmingclub.gr σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Άνδρου, αυτήν τη χρονιά με διαφορετικό χαρακτήρα στραμμένο προς τον κολυμβητικό αθλητικό τουρισμό. Το Andros Experience 2023 έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Ιουνίου στο μαγευτικό νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα στην παραλία Κυπρί, σε βέλτιστες καιρικές και κολυμβητικές συνθήκες.

Υπό την επίβλεψη του Δημάρχου και της Λιμενικής Αρχής Άνδρου και με τη φιλοξενία του WeSurfin, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους τόσο στις ατομικές κολυμβητικές διαδρομές των 750μ., 1500μ., 3000μ. και 4500μ., όσο και στη σκυταλοδρομία κολύμβησης 3*400 μ.

Όλα τα αγωνίσματα πραγματοποιήθηκαν με ατομική χρονομέτρηση, σύμφωνα με όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και τους κανόνες ασφαλείας των αγώνων OPEN Water.

Στη διεξαγωγή του κολυμβητικού Andros Experience 2023 συνέβαλλαν:

ΔΕΗ – Ανανεώσιμες Πηγές ΕνέργειαςΔήμος Άνδρου, WeSurfin, Star Group – Insurance Services, Fast FerriesGolden Star Ferries, MaurtenGreen ColaLife’s UpAndros SecretsSail MarineTop AdvertisingMyofitFotoTrexoumeΝαυτικός Όμιλος Κορθίου

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους για ακόμα μια χρονιά:

-  Την Ιωάννα Σαραβάνου και την Σοφία Τουντασάκη,

- Το εστιατόριο Καραβοστάσι και τον κύριο Σιγάλα, τα Σουβλάκια του Γαυρίου ,  το εστιατόριο Σταμάτης

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή και συμμετείχαν στο Andros Experience 2023 και αναμένουμε την ανανέωση του ραντεβού μας για το 2024!

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet