Τα κορίτσια του Α.Ο. Άνδρου πέρασαν στον τελικό των Κυκλάδων

Στον πρώτο αγώνα των τελικών μπάσκετ κοριτσιών των Κυκλάδων, που διεξήχθη στο Εμπειρίκιο Γυμναστήριο Άνδρου την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ο Α.Ο. Άνδρου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί του Α.Ο. Πάρου με 68-46. Έτσι η δεκάδα των κοριτσιών της Άνδρου υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Κυριάκου Μουστάκα πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ (20:30) 29 Ιουνίου στο ίδιο γήπεδο.

Η ομάδα του Α.Ο. Άνδρου κυριάρχησε από την αρχή, πήρε το προβάδισμα στο σκορ και σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε από τα κορίτσια της Πάρου.

Η ομαδικότητα και ο καλός χειρισμός της μπάλας ήταν στοιχεία που έδωσαν την κυριαρχία στον Α.Ο. Άνδρου. Ατυχώς το μεγάλο άγχος των μικρών κοριτσιών στις δύο πρώτες περιόδους οδήγησε σε αστοχίες στα σουτ. Με την πάροδο του χρόνου όμως απέβαλαν το άγχος και επέβαλαν την τεχνική τους ανωτερότητα και ευστόχησαν μέχρι και σε τρίποντα. 

Από την ομάδα του Α.Ο. Πάρου το παιχνίδι επικεντρώθηκε σε δύο κορίτσια που ξεχώριζαν κατά πολύ από τις υπόλοιπες και έκαναν όλο το παιχνίδι. Όμως δεν αρκούσαν για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Έτσι η Άνδρος κυριάρχησε εύκολα σε όλο τον αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν κοντά δύο εκατοντάδες θεατές. 

Και σε πολλά σημεία του αγώνα δημιούργησαν μια μικρή ευχάριστη νότα με την ενθάρρυνση που έδιναν στις μικρές παίκτριες. 

 Το τελικό σκορ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet