Ο ανδριώτης Γιώργος Φράγκος πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP

Ο ανδριώτης παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλατοσανίδα Γιώργος Φράγκος μετά το τέλος των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλατοσανίδας στην Κρήτη 

Καλημέρα κύριε Μπασαντή.

Σας στέλνω τις τελευταίες εξελίξεις στο SUP γιατί ξέρω ότι θέλετε να σας ενημερώνω. Την Κυριακή τελείωσε το παγκόσμιο κύπελλο sup όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην διοργάνωση Άγιος on sup . Εγώ έλαβα μέρος στην κατηγορία master 40+ όπου και  στο παγκόσμιο κύπελοκατέκτησα δύο χρυσά μετάλλια, ένα στο αγώνισμα του technical 1500m με πολλές στροφές, και ένα στο long distance 13κμ όπου με ξεκινήσαμε από Πλάκα Σπιναλόγκα και τερματίσαμε στην λίμνη Βουλισμένη στον Άγιο Νικόλαο.

Χρόνια πολυνίκης ο πρωταθλητής Γιώργος Φράγκος κατέκτησε ακόμα μια φορά την κορυφή στους αγώνες SUP +40

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση μου και τώρα επιστρέφω πίσω στην Άνδρο στο wesurfin όπου και θα ξεκινήσω σκληρή προετοιμασία γιατί 26-28 Αυγούστου τρέχω πανελλήνιο πρωτάθλημα σε 2 κατηγορίες αλλά και πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα γίνει τον Νοέμβριο στην Ταϊλάνδη.

Μαζί με τον Γιώργο Φράγκο περήφανη η Ελλάδα και η Άνδρος 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς μου! Τον μεγάλο μου χορηγό την Κοσμοκάρ για το νέο VW Amarok , καθώς και τους: forward the shop, quicksilver Greece ,suunto Greece, Amino animo και βέβαια το wesurfin all day restorant για την εμπιστοσύνη και βοήθεια τους.

Στιγμιότυπα από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλατοσανίδας στην Κρήτη

Το Sup ,το wind surf όπως και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα είναι από τα ομορφότερα σπορ που μας δίνετε η δυνατότητα να  κάνουμε μιας και είμαστε στην πανέμορφη Άνδρο! Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στην παραλία Κυπρι στο wesurfin surf club and all day restorant για να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την όμορφη εμπειρία.

Γιώργος Φράγκος

Παγκόσμιος Πρωταθλητής SUP

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet