Ένας Ανδριώτης φίλος των γλάρων στη Ραφήνα

Δεν το ξέραμε. Αλλά το μάθαμε. Και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Υπάρχει ένας ανδριώτης φίλος των γλάρων στη Ραφήνα, που δεν τον ξέραμε. Τον ανακάλυψαν οι φίλοι και συνάδελφοι του Cyclades 24.

Με την καθημερινή ασχολία του έχει αναδειχθεί σε φύλακα-άγγελο των γλάρων της Ραφήνας, τους οποίους ταΐζει κάθε πρωί! Κατεβαίνει στο λιμάνι όταν έχουν φύγει τα πλοία για τα νησιά και ρίχνει τροφή σε περίπου 200 θαλασσοπούλια, τα οποία τον έχουν μάθει και τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Μάλιστα - όπως γράφουν - τα θαλασσοπούλια έχουν εξοικειωθεί τόσο μαζί του, έτσι ώστε όταν αντιληφθούν το αυτοκίνητο του από μακριά, πετούν δίπλα του καλωσορίζοντας τον.

Οι φωτογραφίες του εντυπωσιακού φωτορεπορτάζ φέρουν την υπογραφή του - Ν. Μάνεσης - και είναι δικές του…

X.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάνετε άρθρο για τον Νίκο Μάνεση ;
Μα είναι αυτός που στις δημόσιες ομάδες της Άνδρου στο facebook σας έβριζε πριν από ένα χρόνο περίπου και σας κατηγορούσε ότι είστε ο Ιωάννης Καστανιώτης, που κατά τα γραφόμενα του είναι ψεύτικο προφίλ.
(διαγράφετε μια ύβρης...)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το κείμενο το έστειλε συνεργάτης όπως φαίνεται από την υπογραφή. Ήταν μια απλή αναδημοσιευση από φιλικό σάιτ . Δεν ξέραμε για ποιον μιλάει, ούτε τι είχε γράψει πέρυσι. Δεν κάναμε έρευνα και δεν μας αφορούσε πέρα από τους γλάρους....
Τα υπόλοιπα σε όσους κολακεύουν ή κάνουν δημόσιες σχέσεις

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro