Χωρίς καράβια η Άνδρος την Τετάρτη 18/4! 24ωρη απεργία της ΠΝΟ…

Για 24 ώρες η γραμμή μας – και η Άνδρος φυσικά – δεν θα έχει καράβια, καθώς η ΠΝΟ εξήγγειλε απεργία την Τετάρτη 18/4 από ώρα 06:00 μέχρι την Πέμπτη 19/4 και ώρα 06:00 με προοπτική κλιμάκωσης. Το θέμα της απεργίας αναφέρεται στη διάλυση του ΝΑΤ. Επιπλέον η αυξανόμενη ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, η παραβίαση των όρων εργασίας κλπ.

Το καλά νέα: ευτυχώς δεν είχαμε απεργία μέσα στο εφετινό αναιμικό – από άποψης κίνησης – Πάσχα. Τα κακά νέα: οδεύοντας σταδιακά σε προεκλογική περίοδο οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν να συμπιέζονται αφάνταστα θα αρχίσουν απεργίες και διαμαρτυρίες. Όπως φαίνεται μορεί να έχουμε «θερμό καλοκαίρι» αν μάλιστα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο όπως λέγεται.

Η απεργία της προσεχούς Τετάρτης της ΠΝΟ μιλά ειδικά για το ασφαλιστικό σύστημα που κλονίζεται μετά τις βολές του ΣτΕ στον άθλιο νόμο Κατρούγκαλου. Η κυβέρνηση από ότι φαίνεται δεν έχει πλέον αποθέματα αξιοπιστίας για να συζητήσει με τους αντιδρώντες μιας και έκανε, εδώ και 3 χρόνια, τα ίδια και χειρότερα με αυτά που κατηγορούσε τους προηγουμένους .

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Χαίρόμαστε που τουλάχιστον εσείς βαδιζετε στο ολόφωτο μεσημέρι της γνώσης και τα ξέρετε όλα τόσο καλά. Καλησπέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro