Για ένα ακόμα 24ώρο η απεργία της ΠΝΟ. Αύριο θα εξεταστεί πάλι αν θα συνεχιστεί…


Για ένα ακόμα 24ώρο συνεχίζει η απεργία της ΠΝΟ. Τα πλοία θα μείνουν δεμένα μέχρι αύριο το μεσημέρι στα λιμάνια. Θα γίνει νέα συνεδρίαση της ΠΝΟ αύριο για εξεταστεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα είναι πολύ βαρύ κι ενδεχομένως η απεργία να συνεχίσει και μετά το 24ώρο. Όπως λένε οι γνωρίζοντες οι ΠΝΟ θέλει να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό που αυτή την εβδομάδα με την επίσκεψη και τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ θέλει να σηματοδοτήσει μια προσπάθεια αλλαγής του πολιτικού κλίματος για την κυβέρνηση.

Αν η απεργία συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, με δεδομένη την τουριστική περίοδο που είναι σε εξέλιξη, αναμένεται να δυσκολέψει επικοινωνιακά την επίσκεψη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη. Από αυτή την άποψη η πολιτική πίεση που ασκείται επί της κυβέρνησης αυξάνεται. Κάτι στο οποίο ποντάρουν στην ΠΝΟ.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι ο τουρισμός θα καταστραφεί με 2-3 μέρες απεργία. Άλλαξε πλευρό τώρα...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΤΑΝΟΟΥΜΕ απολύτως το δίκαιο των ναυτικών που αγωνίζονται για να αυξήσουν το εισόδημά τους που έχει τσακιστεί στην κυριολεξία όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στη διάρκεια των εφιαλτικών μνημονίων.

ΑΥΤΟ δεν σημαίνει ότι μπορούν να κρατούν σε «ομηρία» εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που έχουν εγκλωβιστεί στα νησιά και χάνουν τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει για την επιστροφή τους.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ βιομηχανία που απέμεινε στη ρημαγμένη από τους ξένους τοκογλύφους χώρα, είναι ο τουρισμός.

ΓΙΑ τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ γιατί η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα είναι οι ίδιοι οι τουρίστες που καταγράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις ομορφιές της χώρας μας.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ τί έχει να γίνει όταν αρχίσουν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες τη δυσφήμιση για τη χώρα μας εξαιτίας της «ομηρίας» τους στα νησιά που προκαλεί η απεργία της ΠΝΟ.

ΓΙ’ αυτό χρειάζεται άμεση παρέμβαση τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ πρέπει να σταματήσει γιατί προκαλεί καταστροφή στη βιομηχανία του Τουρισμού από την οποία ζουν οι μισοί Έλληνες.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και εργοδότες οφείλουν να βρουν άμεσα λύση για να μπορέσουν να επιστρέψουν οι τουρίστες από τα νησιά.

ΣΕ διαφορετική περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση για τον τουρισμό δεν θα αργήσει. Τώρα κάθε χρόνο κάνουμε και νέο ρεκόρ, μπορεί η κατάσταση να αντιστραφεί και να αρχίσουν τα αρνητικά ρεκόρ, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.