Αποσύρθηκε για συντήρηση και το Αικατερίνη. Κλείνουν σταδιακά τα καλοκαιρινά δρομολόγια.

Το Αικατερίνη (φωτ. Ελληνική Ακτοπλοΐα).

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του για εφέτος χτες Κυριακή το πλοίο Αικατερίνη και αποσύρεται για συντήρηση. Το πλοίο - να θυμίσουμε - εκτός από ντο δρομολόγιο Τήνο-Μύκονο-Νάξο που έκανε το καλοκαίρι εξυπηρέτησε και την Άνδρο κοντά ενάμιση μήνα εφέτος (από πριν το Πάσχα μέχρι 19 Μαΐου) κάνοντας το δρομολόγιο Άνδρο-Τήνο-Μύκονο κάθε πρωί πριν έρθει το Andros.

Ολοκληρώνεται πια σιγά-σιγά η σεζόν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Τα καλοκαιρινά δρομολόγια κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Η Άνδρος και τα άλλα νησιά ετοιμάζονται για τον χειμώνα. Και μαζί με αυτόν έρχονται από 1η Νοεμβρίου και τα χειμερινά δρομολόγια.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κλείνουν σταδιακά τα καλοκαιρινά δρομολόγια και άρα ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας με αναρτήσεις έργων, κλπ κλπ…!
Αν και άσχετο με το άρθρο σας μου κίνησε την περιέργεια το παρακάτω:
Όταν ως δήμαρχος βγάζεις ανακοίνωση στα φεισμπουκ κλπ. κοινωνικά δίκτυα ότι: «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής του εμβληματικού κτιρίου, του "Παρθεναγωγείου" της Μεσαριάς. Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά έγιναν εργασίες πλήρους ελαιοχρωματισμού καθώς και επιχρισμάτων, για την συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών και των προχωρημένων φθορών που προήλθαν από το πέρασμα του χρόνου.»
σημαίνει ότι ο Δήμος έκανε το έργο με δικά του έξοδα. Και ο ποιο κουτός αυτό συμπεραίνει.
Κάποιος όμως έγραψε ότι είναι δωρεά της οικογένειας Δάμπαση!
Πραγματικά μπερδεύτηκα!
Πήγα να κάνω Like όπως ο μαϊντανός Theodor.. Z…. αλλά κρατήθηκα! Αν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει; Θα ήταν άδικο να αιωρείται ότι ο δήμαρχος οικειοποιείται έργα που δεν έχει κάνει.
Συγνώμη αλλά ντρέπομαι και φοβάμαι να φανώ ποιος είμαι, γι’ αυτό και πιάνω το χώρο στο site σας και καλό θα ήταν αν γίνεται να μάθουμε με ποιου δαπάνη έγινε αυτό το αξιόλογο έργο.