Επανέρχεται το Superferry στις 17/4. Πολλά έκτακτα δρομολόγια το Πάσχα.

 

Το Superferry στην πέτρινη δεξαμενή του Πειραιά για δεξαμενισμό. Τώρα είναι στο Πέραμα και την Τετάρτη 17/4 ξεκινά δρομολόγια για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο (Φωτ. Ελληνική Ακτοπλοΐα)

Ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του στην μεγάλη πέτρινη δεξαμενή του Ο.Λ.Π. το Superferry και οδηγήθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Το πλοίο επιστρέφει Ραφήνα και ξεκινά δρομολόγια στις 17/4, ημέρα Τετάρτη, στη γραμμή Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο.

Το Superferry II την ίδια μέρα φεύγει και πάει Κρήτη. Αρχικά θα κάνει από 17/4 μέχρι 29 Απριλίου 2019 τοπικά δρομολόγια Ηράκλειο - Σαντορίνη - Μύκονο. Όμως την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) έχει ζητηθεί εκτάκτως να επανέλθει στη γραμμή μας για δρομολόγια για δύο δρομολόγια για Άνδρο και τα άλλα νησιά. Έκτακτα δρομολόγια θα επίσης έχουν ζητηθεί για το Superferry II στη γραμμή μας την Τρίτη του Πάσχα (30/4) και την Τετάρτη του Πάσχα (1/5).

Από 13/5 μέχρι 12/10 τα δύο Superferry θα κάνουν το θερινό δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο - Πάρο - Σαντορινή - Ηράκλειο ή Ρέθυμνο. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet