Δεύτερο κρούσμα στις Κυκλάδες! Γυναίκα στη Μύκονο…

Ασθενής που προσήλθε στο Κ.Υ με συμπτώματα λοίμωξης κατώτερου αναπνευστικού διαγνώστηκε με COVID-19 διακομίσθηκε με πτητικό μέσο σε Νοσοκομείο αναφοράς της Αττικής για νοσηλεία. Στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, από την πρώτη στιγμή νοσηλεύτηκε υπό απομόνωση στο ειδικά διαμορφωμένο isobox.

Την είδηση επιβεβαίωσε η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας κα Σαμψούνη μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook. Η γυναίκα είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού από την περιοχή της Άνω Μερά και δεν έχει ταξιδέψει το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι κόλλησε τον ιό στο νησί, άγνωστο πως και από ποιον τρόπο. Η 69χρονη εμφάνισε συμπτώματα πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ μετά από οδηγίες ιδιώτη γιατρού του νησιού, απομονώθηκε στο σπίτι της περιμένοντας να βελτιωθεί η υγεία της.

Δυστυχώς, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και πήρε την απόφαση να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου, από την πρώτη στιγμή νοσηλεύθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αφού παρουσίαζε συμπτώματα λοίμωξης κατώτερου αναπνευστικού.

Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, καθώς η κατάσταση της υγείας της θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και το βράδυ της Τετάρτης, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων έδειξαν ότι είναι θετική στον Covid 19. 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς ο φονικός ιός ήρθε και στη γειτονιά μας. Έγινε αυτό που όλοι φοβομασταν. Η ανησυχία είναι πλέον μεγάλη μήπως φθάσει και στην Άνδρο. Γι' αυτό το λόγο ΠΡΕΠΕΙ ο Κος Λοτσαρης να εκδιώξει ΑΜΕΣΑ από το νησί όλους αυτούς που κουβαληθηκαν χωρίς να είναι πραγματικά μόνιμοι κάτοικοι. Θα μου πείτε πως να το κάνει ο άνθρωπος; Με ποιο νομικό πλαίσιο θα τους αναγκάσει να αποχωρήσουν; Εδώ πρέπει να πάρει την απόφαση η κυβέρνηση και να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση.