Diego, ο τετράποδος οδηγός στο «Θεολόγος»!!!

Τους ξάφνιασε και… τον λάτρεψαν! Καθόταν σε όλο το ταξίδι στη θέση του οδηγού μόνος, σαν να περίμενε να φτάσει το βαπόρι στην Άνδρο και να οδηγήσει το mini μέχρι το Κόρθι, να κολυμπήσει και να συναντήσει τους φίλους του. Ο λόγος για τον Diego, ένα όμορφο, ήσυχο και φιλικό Labrador που μέσα στο γκαράζ του «Θεολόγος» χθες το απόγευμα, αν δεν πήγαινες κοντά νόμιζες ότι ήταν… ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου.

Καθισμένος επί δυο ώρες στα πίσω πόδια, έμοιαζε με τον σοφέρ, σχεδόν ακίνητος  να κοιτάζει συνεχώς τριγύρω. Ούτε ανησυχία, ούτε γαυγίσματα και μόνο το φιλικό κούνημα της ουράς σε όποιον πλησίαζε. Ακουμπούσε τα πόδια του στο τιμόνι… έτοιμος να βάλει μπρος. Πανέξυπνος!

Λίγο πριν την  Άνδρο κατέβηκε ο ιδιοκτήτης του. Εκεί να δεις χαρές. Μας είπε ότι επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί και μένει στο Κορθι. Ο Diego από τα καταστρώματα προτιμά να μένει στο βολάν του αυτοκινήτου και να απολαμβάνει ήσυχα το ταξίδι.

Κατέβηκε από το καράβι με τον Diego… συνοδηγό και ανοικτό παράθυρο να μυρίζει τον αέρα, ξεκίνησαν για τον προορισμό τους…

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet