ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ & ΒΡΑΧΝΟΥ: Αποκατάσταση βλάβης και διακοπές νερού. Σημαντική βοήθεια του ΣΕΔΑ.

Ο ΣΕΔΑ σε πλήρη δράση σήμερα στο Κόρθι... 

Τη νύχτα από βλάβη της αντλίας στο Κόρθι άδειασε η δεξαμενή και χρειάστηκε στη διάρκεια της μέρας, που έγινε η επισκευή να γεμίσουν τη δεξαμενή του Όρμου με υδροφόρες του ΣΕΔΑ, που οδηγούσαν ο Σ. Βαρθολομαίος και ο Ν. Χαζάπης. Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε ο Κ. Τζιώτης στην πλήρωση της δεξαμενής γιατί για να γεμίσει κάθε υδροφόρα στα Αϊπάτια χρειαζόταν 45 λεπτά, ενώ στη γεώτρηση Κ. Τζιώτη χρειαζόταν 17 λεπτά. Έτσι η δουλειά έγινε συντομότερα.

Τις ευχαριστίες εκφράζουν προς τον ΣΕΔΑ και τους οδηγούς, καθώς και στο Τζιώτη ο δήμαρχος Άνδρου και ο επιβλέπων αντιδήμαρχος Δημήτρης Τηνιακός. Επίσης ευχαριστίες από όλους και προς το κλιμάκιο του ΣΕΔΑ που αυτές τις ώρες κρατά την Άνδρο χωρίς απώλειες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ο ΣΕΔΑ σε δράση στον Όρμο Κορθίου...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΚΟΡΘΙΟΥ 

Μετά από αποκατάσταση βλάβης που προκλήθηκε την Δευτέρα, 09-08-2021, στο δίκτυο ύδρευσης του Όρμου Κορθίου, παρακαλούμε τους δημότες της περιοχής να περιορίσουν τη χρήση του νερού έως ότου το σύστημα επανέλθει σε κανονική λειτουργία. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΡΑΧΝΟΥ 

Με στόχο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο λειψυδρίας στην περιοχή, σας ενημερώνουμε ότι, από σήμερα Τρίτη, 10.08.2021 και μέχρι νεοτέρας θα διακόπτεται η παροχή νερού

στο χωριό Βραχνού, κάθε βράδυ από τις 9μμ  έως και τις 9 το άλλο πρωί. Παρακαλούμε να προγραμματίσετε την οικιακή σας χρήση νερού λαμβάνοντας υπόψη την ανωτέρω διακοπή. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τι λες ο εθελοντισμός είναι τσάμπα εργασία για την τοπική και κεντρική διοίκηση. Αντί να κάνουν 10 15 προσλήψεις έχουν τους εθελοντές για τις δουλειές τους και δωρεάν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο να τρέξει ο ΣΕΔΑ πια? Τα μέλη του βρίσκονται σχεδόν παντού απ' ακρη σε ακρη στο νησί και σχεδόν σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει με φωτιές, πλημμύρες, αναπλήρωση νερού, κοπή δένδρων, κ.α. Δεν μπορεί μια τοπική κοινωνία όμως να στηρίζεται στον εθελοντισμό συνέχεια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός, να ληφθούν αποφάσεις και να δράσει οργανωμένα η τοπική αυτοδιοίκηση ως κομμάτι της επίσημης πολιτείας (κράτους) που αποτελεί. Δεν γίνεται να μένουμε μόνον στις εθελοντικές πράξεις ορισμένων ανθρώπων ή/και συλλογικών φορέων σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας.