Παρέλαση  28η Οκτωβρίου Μπατσί Άνδρου

 

Μια ηλιόλουστη μέρα στο Μπατσί γέμισε με περηφάνια, συγκίνηση και χαρά. Ο κόσμος απόλαυσε την  παρέλαση των παιδιών μας, που τίμησαν με σεβασμό την επέτειο του «ΟΧΙ».

Με περηφάνια παρακολουθήσαμε την παρέλαση των παιδιών μας , την επόμενη γενιά που θα κρατά ζωντανές τις αξίες της ελπίδας και της αγάπης για τον τόπο μας. Οι φωνές και τα χαμόγελά τους είναι η ζωντάνια και η ελπίδα του τόπου μας — κι αν κάθε χρόνο οι παιδικές παρουσίες λιγοστεύουν, παραμένουν ο πιο δυνατός παλμός της κοινότητάς μας.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Μπατσί συμπληρώθηκε από την παρουσία του Λιμεναρχείου, της Πυροσβεστικής, του Δήμου, του Τοπικου Συμβουλίου και της μπάντας του Γυμνασίου–Λυκείου Άνδρου, που με τον ρυθμό και τη θετική τους ενέργεια έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη μέρα.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη συμβολή τους! Χρόνια πολλά σε όλους!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!

ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΝΤΑΣΑΚΗ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet