Εντείνονται οι πολιτικές πιέσεις ενόψει ΠΕΣΠΑ. Αναγκάστηκε σε συμμόρφωση ως προς τις υπογραφές ο κ. Καπάκης

 

Εντείνονται οι πολιτικές πιέσεις ενόψει ΠΕΣΠΑ για το μπλοκάρισμα του ΧΥΤΥ Άνδρου με δύο νέες επιστολές του κ. Καπάκη. Όπως δείχνουν και οι δύο επιστολές "η Άνδρος της ζωής" του κ. Καπάκη δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για την δημοκρατικότητα και την δεοντολογία της...

Τελικά παρά τα όσα λένε μερικοί στο τέλος αναγκάζονται και μάς λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Ο λόγος για τον ΓΓ του ΥΠΕΣ και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άνδρου. Ο κ. Καπάκης υπέγραφε επί διετία τις συνεχείς διαμαρτυρίες του στο ΠΕΣΠΑ με την ιδιότητα του ΓΓ του ΥΠΕΣ. Κάτι εντελώς αντιδεοντολογικό και εντελώς παράτυπο.

Το «Εν Άνδρω» εδώ και αρκετό καιρό είχε επισημάνει την εξόφθαλμη και αντιδεοντολογική παρατυπία. Μπορεί να στεναχωρήθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος όμως από τις 29.1.2018 διαπιστώσαμε πως συμμορφώθηκε. Με ιδιαίτερη, λοιπόν, ικανοποίηση είδαμε πως στις δύο τελευταίες επιστολές του με τις οποίες καταγγέλλει και απειλεί τον αρμόδιο υδρογεωλόγο των Κυκλάδων κ. Ηλία Νόκα υπογράφει πλέον με τον σωστό τρόπο:

 

Τελικά συμμορφώθηκε και δεν υπογράφει τις διαμαρτυρίες του για την Άνδρο ως ΓΓ του ΥΠΕΣ ο κ. Καπάκης 

Στο εισαγωγικό της επιστολής του μάλιστα ξεκαθαρίζει - πολύ σωστά – πως ενδιαφέρεται με την ιδιότητα του «επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης». Χαιρόμαστε που στο τέλος ο κ. Καπάκης συμμορφώθηκε  με την δημοκρατική δεοντολογία την οποία είτε δεν ήξερε είτε δεν ήθελε…

Και πάλι περί δημοκρατικής δεοντολογίας

Ενημερωθήκαμε για δύο πολυσέλιδες επιστολές με τις οποίες ο κ. Καπάκης καταγγέλλει στις 29.1.2018 και στις 30.1.2018 τον υδρογεωλόγο της Περιφέρειας Κυκλάδων κ. Η. Νόκα. Η καταγγελία γίνεται ενόψει του ΠΕΣΠΑ το οποίο θα κρίνει τις επόμενες μέρες τον ΧΥΤΥ της Άνδρου.

Επί της διαδικασίας

α) Η καταγγελία γίνεται στο ΠΕΣΠΑ. Αναμένουμε να δούμε τους φίλους του κ. Καπάκη να επιχειρούν να αξιοποιήσουν την έωλη καταγγελία του ώστε να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του μέλους του ΠΕΣΠΑ κ. Νόκα και να φοβηθούν τα άλλα μέλη. Παλιό πολιτικό κόλπο. Όμως μερικές φορές πιάνει…

(β) Το αστείο είναι πως ο κ. Καπάκης καταγγέλλει τον υπάλληλο της Αποκεντρωμένης σε όλο το ΠΕΣΠΑ (!!!), στον υπουργό Εσωτερικών (!!!), στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος (!!!) και σε τρεις 3 Γενικούς Γραμματείς άλλων υπουργείων!!! Για να τον φοβήσει πολιτικά. Παλιό κι αυτό πολιτικό κόλπο. Ώμως δεν πολυπιάνει. .

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2

Δεκάδες κοινοποιήσεις του κ. Καπάκη σε υπουργούς, γενικούς γραμματείς κλπ. Μόνο στον πρωθυπουργό δεν έκανε κοινοποίηση για τον κ. Νόκα ο ΓΓ του ΥΠΕΣ!!!

(γ) Το κορυφαίο, κοινοποιεί την καταγγελία του και στο διπλανό του γραφείο, όπου εδρεύει ο ΓΓ του ΥΠΕΣ κ Καπετάνιος!!! Πρόκειται για εκείνο τον κύριο που ήρθε στην Άνδρο την οποία δεν ήξερε, έκανε μια βόλτα για 24 ώρες και χωροθέτησε τον ΧΥΤΥ Άνδρου στην 7η θέση!!! Παρακάμπτοντας με μια μονοκονδυλιά τις 6 πρώτες θέσεις και όλους τους νόμους και τις διαδικασίες του ελληνικού κράτους. Αυτά ούτε στην Τουρκία του Ερντογάν δεν γίνονται! Έγιναν όμως στο ΥΠΕΣ όπου ΓΓ είναι ο κ. Καπετάνιος και ο κ. Καπάκης…

Επί της ουσίας

Η καταγγελία του κ. Καπάκη στον κ. Νόκα δεν αντέχει σε κριτική. Επικαλείται καμιά 10αρία νόμους για να ρωτήσει στο τέλος "γιατί πήγε ο κ. Νόκας και έκανε μετρήσεις για να την κατάσταση των γεωτρήσεων"!!! Για τις οποίες σημειωτέον είναι ο αρμόδιος υδρογεωλόγος (αυτός τις δημιούργησε) και για τις οποίες υπήρχε και δημόσια καταγγελία των τριών συμβούλων που διατράνωναν σε όλους τους τόνους πως είχαν εγκαταλειφθεί!!!

Αυτό ενόχλησε. Και έτσι εστάλη η επιστολή καταγγελίας Καπάκη. Αντί να καταγγείλει ο κ. Νόκας τον κ. Καπάκη και τους τρεις συμβούλους για όσα αστήρικτα λένε τον καταγγέλλουν αυτοί!!! Για να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης σε βάρος του κατ΄ εξοχήν αρμόδιου για την διαχείριση του νερού της Άνδρου και των Κυκλάδων. Απίστευτα πράγματα και πέρα για πέρα αντιδημοκρατικά. Θυμίζουν άλλες εποχές. Όμως αυτά συμβαίνουν στο σημερινό ΥΠΕΣ όπου ΓΓ  είναι ο επικεφαλής της ελάσσονος...

Αυτά λοιπόν είναι τα τελευταία πολιτικά ανδραγαθήματα του κ. Καπάκη ενόψει του επερχόμενου ΠΕΣΠΑ. Το αν θα καταφέρει αυτός και οι φίλοι του με όλα τα παραπάνω να μπλοκάρει και αυτή την φορά την χωροθέτηση δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως πως η κριτική είναι το μόνο φάρμακο για όσους διορίστηκαν σε μια καρέκλα και μετά καβάλησαν το καλάμι της εξουσίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ασκήσαμε δημόσια και τεκμηριωμένη κριτική στις αντιδεοντολογικές και παράτυπες υπογραφές του κ. Καπάκη και τον υποχρεώσαμε να συμμορφωθεί στο τέλος. Ασκούμε δημόσια και τεκμηριωμένη κριτική στις αντιδεοντολογικές πρακτικές του και στις αντιδημοκρατικές πιέσεις του με τις απίατευτες επιστολές του και πιστεύουμε πως η δημόσια αποδοκιμασία θα τον υποχρεώσει να συμμορφωθεί και σε αυτή την περίπτωση με τους δημοκρατικούς κανόνες μιας συντεταγμένης κοινωνίας.

Ο ίδιος κατέχει ακόμα μια πολιτική θέση, η οποία για να λειτουργήσει έχει ανάγκη τους δημοκρατικούς κανόνες. Αυτούς ακριβώς τους δημοκρατικούς κανόνες τους οποίους σήμερα αυτός παραβιάζει με την αντιδεοντολογική βιομηχανία καταγγελτικών επιστολών του και τις αντιδημοκρατικές εκφοβιστικές πιέσεις του….

«Εν Άνδρω»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ακολουθούν οι δύο πολυσέλιδες επιστολές Καπάκη. Όποιος έχει κουράγιο ας τις διαβάσει:

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Από παρεμβάσεις Μπασαντή εισαι μανουλα δεν κανεις τιποτα άλλο
Οπως και ο φιλος σου ο Λοτσαρης που καταλαβε το προβλημα των σκουπιδιων το καλοκαιρι ..

ΣΧΟΛΙΟ Δ. ΜΠ.
Πές τε μου έναν λόγο κύριε - δεν ξέρω αν γράφετε με ψευδώνυμο ή όχι - να βάλουμε ένα σχόλιο που βρίζετε και λέτε ψεύτικες κατηγορίες επειδή δεν συμφωνείτε με κάποιους;
Να σας κάνω εγώ μια πρόταση και να την πάτε στους κηδεμόνες σας:
- Να σταματήσει εδώ η χωροθέτηση. Να αναλάβει το ΥΠΕΣ και οι δύο γενικοί γραμματείς του - που τόσο ενδιαφέρονται - να χωροθετήσουν αυτοί όπου θέλουν και όπου τους αρέσει.
- Να αναλάβει το ΥΠΕΣ να πάει τα σκοπυπίδια της Άνδρου όπου επιλεξει αυτό μέχρι να γίνει το έργο.
Την πρόταση την έκανα επισήμως στους αρμόδιους και στους αναρμόδιους. Ελπίζω να την δεχτούν.
Θα φύγει ένα βάρος από την Άνδρο και θα πάει στο ΥΠΕΣ και στους δύο γενικούς γραμματείς του που τόσο ενδιαφέρονται.
Σημειώστε μόνο πως η Σταυροπέδα, λόγω Στροφικά, έκλεισε ή θα κλείσει. 'Ετσι λέει το ΥΠΠΟ. Αλλά κάντε κι εσείς μια προσπάθεια που ξερεις ίσως τα καταφέρετε. Εσείς, ο κ. Πολυκράτης, ο κ. Δουδουσάκης, ο κ. Καπάκης καντε μια βόλτα στο ΥΠΠΟ. Ο Σουσούδης και όλοι οι προηγούμενοι απέτυχαν. Ο Λότσαρης καλά θα κάνει να το παίζει ανεύθυνος έπαρχος.Αυτή είναι η πρόταση μας.
Καλημέρα σας....
ΥΓ. Η πρόταση του Εν Άνδρω έχει κατατεθεί στους αρμοδίους. Θα κατατεθεί και στο ΠΕΣΠΑ. Ελπίζουμε να την υιοθετήσουν όλοι. Μόνο έτσι η Άνδρος θα μπει σε μια νέα εποχή χωρίς τις ύβρεις σας, χωρίς τα ψέματα σας, χωρίς τα απίθανα και πιθανά πιου λέτε και γράφετε. Ας πάρει το ΥΠΕΣ και όσοι από εσάς ξέτερε την αρμοδιότητα επιτέλους....
Ελπίζω η πρόταση να σας βρίσκει σύμφωνα και να μαζέψτε το στόμα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Διάβασα τις επιστολές του Καπάκη και μπράβο του
Ο

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ
Η ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα σκουπίδια στο σπιτι καπάκη και βόσσου. Ειναι οι κυρίως υπευθυνοι

This comment was minimized by the moderator on the site

Όποιος θέλει την νομιμότητα και διαφανείς διαδικασίες πρέπει να τον βρίζουμε ???Όλοι μας θελουμε η διαδικασία χωροθέτησης να γίνει χωρίς να κρύβουν τίς αλήθειες και ίσως δεν αρέσει ο Καπάκης διότι ενδιαφέρεται για το νόμιμο αρέσει όμως σε εμάς ο κύριος Καπάκης και είμαστε πολλοί !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τις διάβασα τις επιστολές συγχαρητήρια Γιάννη Καπάκη !!!!