Προχωράνε τα στούντιο και η κινηματογραφική σχολή στη Σύρο. Παράθυρο ευκαιρίας για τις Κυκλάδες και την Άνδρο…

 

Παράθυρο ευκαιρίας για τις Κυκλάδες και την Άνδρο τα στούντιο και η σχολή κινηματαγράφου στη Σύρο (φωτ. Εν Άνδρω).

Το Εν Άνδρω είχε γράψει προ πολλού χρόνου για την πιθανότητα δημιουργίας κινηματογραφικών στούντιο στη Σύρο σε συνεργασία με εταιρεία του Χόλυγουντ. Το συναρπαστικό αυτό σενάριο οδηγείται πλέον στην πραγματοποίηση του όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου. Νέες ευκαιρίες ανοίγουν για τη Σύρο, τις Κυκλάδες και την Άνδρο με τα μοναδικά τοπία της…

 Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γ. Χατζημάρκου:

«Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, με τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Steven Bernstein και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Charles Lee, παρουσιάσαμε το επενδυτικό σχέδιο δημιουργίας υποδομών κινηματογραφικών παραγωγών στην Σύρο.
Ο Steven Bernstein ανακοίνωσε την άμεση έναρξη λειτουργίας Σχολής Κινηματογράφου, στην οποία θα διδάσκει ο ίδιος τα μυστικά του κινηματογράφου.
"Παράθυρο αισιοδοξίας" το χαρακτήρισα αυτό το πράγματι φιλόδοξο σχέδιο. Παράθυρο που οφείλουμε να ανοίξουμε.
Από πλευράς μας, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, έχει στηρίξει έως σήμερα το σχέδιο αυτό και θα συνεχίσει να το κάνει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου, να μην χαθεί μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία.
Χρειάζεται μόνο πολιτική βούληση για την θέσπιση ανταγωνιστικού πλαισίου, όμοιου με αυτό των υπολοίπων χωρών, για να ξεκινήσει να υλοποιείται μια επένδυση που μόνο προστιθέμενη αξία μπορεί να δώσει στα νησιά μας και την χώρα μας.»

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet