• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

  • Facebook
  • Twitter
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
Άνδρος enandro.gr@gmail.com
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Το Tera Jet μειώνει τα εισιτήρια για Άνδρο

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δημοσίευση: 04/07/2018 Σχόλια: 9

 

Το Tera Jet στο Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού η Sea Jets ανακοίνωσε μείωση των εισιτήριων του ταχύπλοού Tera Jet στο τοπικό δρομολόγιο που κάνει κάθε Παρασκευή και Κυριακή αργά το απόγευμα για Άνδρο.

Αναλυτικά το εισιτήριο για τον επιβάτη – για όλα τα καλοκαιρινά δρομολόγια του Tera Jet – από Ραφήνα για Άνδρο και από Άνδρο για Ραφήνα διαμορφώνεται στην οικονομική κατηγορία στα 19 ευρώ. Από εκεί και πέρα κλιμακώνει στα 22,70 ευρώ σε καλύτερη θέση και φτάνει μέχρι τα 29,70 ευρώ στην πρώτη θέση. Το εισιτήριο για το ΙΧ διαμορφώνεται στα 40 ευρώ.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

9 Comments

  1. Ο/Η ΜΑΜΑΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ λέει:
    04/07/2018 στις 14:17

    μπραβο στον κυριο Ηλιόπουλο που επιτέλους και στη γραμμή μας, και μάλιστα με μία και κα΄τι σχεδόν λεπτά χρόνου, μας πηγαίνει στην Ανδρο.
    μια κλινηση που πρέπει να υποστηριχθεί απο όλους τους Ανδριώτες, που έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά.
    Πρωτον ότι, ταξιδεύουμε μόον για Ανδρο, σε καθαρά τοπικό δρομολόγιο, χωρίς να ….στιβαζόμαστε σαν τα προβατα στα άλλα πλοία που κάνουν μικτό δρομολόγιο και δεύτερον, ότι, το εισητήριο κια ο χρόνος ταξιδιού είναι πλέον ….παιχνίδι για την Ανδρο μας.

    Απάντηση
  2. Ο/Η Γαυριωτης λέει:
    04/07/2018 στις 16:24

    Μπράβο του που θα μείνει και το χειμώνα να μας πηγαινοφερνει στη Ραφήνα. Μπεεεεε

    Απάντηση
  3. Ο/Η ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ λέει:
    04/07/2018 στις 16:25

    Αν και τα τελευταία χρόνια έγιναν κάποια βήματα για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί μας, ο συνδυασμός τέτοιων προσφορών απο την εταιρεία ‘’’ SEA JETS ‘’είναι, όχι απλά καλοδεχούμενες, αλλά και ευκαιρία,μέσα απο κατάλληλη διαφήμιση, να μαθευτεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες και επισκέπτες του νησιού μας και έτσι να αναγνωριστεί και το δικό μας νησί ,σαν πρώτος προορισμός, με μία ώρα μόνον απο την Αττική, για πολυήμερες ή ολιγοήμερες διακοπές με οφέλη για όλους μας.
    Υποστήριξη θέλουν τέτοιες προσπάθειες, ώστε με το Ανδριώτικο αυτό δρομολόγιο προσφορά σε όλους τους Ανδριώτες και φίλους του νησιού μας, να πάμε ένα βήμα πιό μπροστά απο τ ‘ άλλα Κυκλαδονήσια.
    Πού ούτως ή άλλως, έχουν ταχύπλοα και έχει γίνει ήδη η σχετική διαφήμιση, ότι για παράδειγμα στο πιό μακρινό νησί των Κυκλάδων, υπάρχει ταχύπλοο, που μειώνει την διαδρομή, σε σχέση με τα συμβατικά πλοία κατά 1και 2 ώρες, πόσο μαλλον λοιπόν για εμάς, που τώρα η εταιρεία αυτή ‘’ SEA JETS ‘’ κάνει τέτοιες γενναίες εκπτώσεις και το ακόμη πιό σπουδαίο όλων, ότι, στην γραμμή Ραφήνας για Ανδρο, πηγαίνεις μέσα σε μία ώρα και κάτι λίγα λεπτά ! !
    Ευκαιρία λοιπόν για το νησί μας, μέσα απο αυτό το δρομολόγιο και την ομολογουμένως φτηνή πολιτική έναντι του επιβάτη, που τώρα προχωράει η ακτοπλοική αυτή εταιρεία, να πετύχει και να βάλει τις βάσεις, για ακόμη και επιμήκυνση του δρομολογίου αυτού, με την τιμή που ανακοινώθηκε, ώστε να έχουμε κόσμο και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στο νησί μας.

    Απάντηση
  4. Ο/Η ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΗΣ ΆΝΔΡΟΥ λέει:
    04/07/2018 στις 18:54

    Ο σχολιαστής “” Γαυριωτης “” μάλλον δεν μπορεί να κατανοήσει το πιο απλό, που έχουν κατανοήσει όλα τα άλλα νησιά.Οτι δηλαδή δεν έχει να κάνει ,σε σχέση με τον χειμώνα και αν υπάρχουν ταχύπλοα, αλλά στο αυτονόητο ότι, κάθε δρομολόγιο με ταχύπλοα ανοίγει την τουριστικη αγορά του νησιού μας, διαφημίζεται μέσω αυτού το νησί μας και η παραμονή των συμβατικών πλοίων είναι κι αυτή αυτονόητη για τον χειμώνα.
    Έτσι έχουν ζητήσει δρομολόγια οι εταιρείες των συμβατικών, ,ειναι ευχαριστημένες που έχουν τα πλοία τους όλο τον χρόνο και κατανοούν κι αυτές, ότι τα ταχύπλοα δεν είναι απειλή το καλοκαίρι σε μια μεγάλη τουριστική αγορά.
    Απλά τα πράγματα, όσα περισσότερα πλοία το καλοκαίρι αγαπητέ Γαυριωτη, τόσο περισσότερος κόσμος !
    Εκτός εάν εσύ για κάποιους δικούς σου προσωπικούς λόγους , θέλεις λιγότερο κόσμο στο Γαύριο και την Άνδρο ?

    Απάντηση
  5. Ο/Η Γιώργος κ Τασία - ενοικιάσεις λέει:
    04/07/2018 στις 18:54

    Μα καλά ο φίλος σχολιαστής ΓΑΥΡΙΩΤΗΣ , ταξιδεύει , ποτέ πέρα από το Γαύριο για να δει, ότι σε όλα τα νησιά, θέλουν και παρακαλάνε να έχουν τα ταχύπλοα το καλοκαίρι ? ?
    Αν έχει βγει ποτέ λοιπόν από το Γαύριο θα έβλεπε ότι δεκάδες ταχύπλοα , ξεκινάνε για τρεις μήνες δρομολόγια και δεν τους λέει, κανένας νησιώτης, ότι μείνετε και τον χειμώνα !
    Ας καταλάβει κι αυτός κι όλοι, ότι αν κάθε χρόνο έχουμε σταθερά καλοκαιρινά προγράμματος μένα δρομολόγια έγκαιρα, η κάθε επόμενη τουριστική περίοδος θα είναι καλύτερη κι αυτό είναι το ζητούμενο συμπατριώτη !

    Απάντηση
  6. Ο/Η Ιωαννης καβαλλαρησ Σταμ λέει:
    05/07/2018 στις 09:06

    Οι προοπτικές για το φετεινό καλοκαίρι, είναι τώρα ακόμη καλύτερες με δεδομένο ότι για πρώτη φορά, έχουμε απευθείας σύνδεση με την Ραφήνα και με τοπικό μάλιστα δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και Κυριακή μ εένα τε΄τοιο πλοίο, που κάνει την διαδρομή σε μία ώρα και τώρα με την νέα του δρομολογικαή εκπτωτική πολιτική, φέρνει το νησί μας πιό κοντά και ποιό φτηνά για όλους μας.
    Είναι φανερό, ότι τέτοιες προσφορές προσθέτουν νέους επισκέπτες στο νησί μας και με μιά έντονη διαφημιστική καμπάνια, θα γίνουμε πόλος έλξης ακόμη κι άλλων νέων τουριστών, μιάς νέας αγοράς ταξιδιωτών, που θέλουν να πάνε και να έρθουν γρήγορα, απο νησί σε νησί, στις διακοπές τους.
    Με βάση λοιπόν τα στάνταρ δρομολόγια των συμβατικών πλοίων, η προσθήκη ενός τέτιου πλοίου και με τέτοιες τιμές σε τοπικό μάλιστα δρομολόγιο, θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα, για όλους που έχουμε επιχειρήσεις στο νησί.
    Η ανάγκη για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, ακόμη και από τον Μάιο εάν είναι δυνατόν και πέραν του Αυγούστου μέχρι και τον Οκτώβριο, σε συνδυασμό με το κόστος παραμονής να είναι σε λογικά και εκπτωτικά πακέττα στην ΑΝΔΡΟ, θα γίνει, περαιτέρω διαφήμιση συνολικά για το νησί και μέσα απο μιά τέτοια προβολή, ποιός αρνείται ότι η Ανδρος μας, δεν θα έχει για όλους μας κέρδη ? ?

    Απάντηση
  7. Ο/Η Κορθιανος λέει:
    05/07/2018 στις 18:57

    Όπως βλέπετε όλοι από τα σχόλια δεν θελουμε καινούρια πλοία αλλά καινουρια μυαλά.

    Απάντηση
  8. Ο/Η Ivan λέει:
    06/07/2018 στις 19:56

    Από πότε ισχύει αυτό γιατί χθες πήγα να βγάλω εισιτήριο για την Κυριακή το βράδυ και μου είπαν 24 και κάτι ευρώ

    Απάντηση
  9. Ο/Η Τυράκι λέει:
    07/07/2018 στις 13:37

    Το είδατε το τυράκι, ε; Μπράβο!

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα άρθρα

  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία
  • Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ: Το αέναο ταξίδι ανθρώπων και ονομάτων στον χώρο και στον χρόνο…
  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Άνδρο. Όμως παραμένει κρίσιμη η κατάσταση με τα νερά…
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές

Πρόσφατα Άρθρα

  • ΓΥΑΛΙΑ & ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ: Όταν η θάλασσα βγήκε στην στεριά…20/02/2026
  • TΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τo “Εν Άνδρω” και η ΕΡΤ19/02/2026
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές19/02/2026
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία18/02/2026
  • ΚΟΡΘΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 202618/02/2026

Ναυτικές Ιστορίες

    Πρόσφατα Σχόλια

    1. ATH στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»
    2. Παναγιώτης στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    3. enandro στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    4. Γιάννης Κ. στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    5. Γρίπη στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»

    Βίντεο

    • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιωτική υπόθεση το ΔΣ του Δήμου Άνδρου για την κ. Τσατσομοίρου!
    • Λιμάνι Ραφήνας 1945-2015 (χρονογράφημα και βίντεο)
    • Η Μονή Παναχράντου της Άνδρου (βίντεο)
    • Το τελευταίο ρεμέτζο (βίντεο)
    • Δύο ανδριώτες ζωγράφοι – Δ.Βαρδακώστας & Γ.Σεργουλόπουλος (βίντεο)

    Ακολουθήστε μας

    • Facebook
    • Twitter

    Κατηγορίες Άρθρων

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (239)
    • ΑΡΘΡΑ (84)
    • ΘΕΜΑΤΑ (8)
    • ΙΣΤΟΡΙΑ (333)
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3.709)
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (23)
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.476)
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (770)
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2.716)
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1.083)
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (82)
    • ΧΡΗΣΙΜΑ (5)
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (351)

    Εν Άνδρω

    Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

     
       enandro.gr@gmail.com

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    • ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΜΑΤΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    © Εν Άνδρω 2026. Powered by NinjaWeb