Ζητούνται δύο γιατροί στην Άνδρο με έξτρα χρηματικό μπόνους...

 

Είναι προφανές το κενό στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, που δημιουργήθηκε με την απώλεια του γιατρού Νίκου Θεολόγου. Συνάμα είναι δεδομένα τα κενά που υπήρχαν εδώ και καιρό. Έτσι τώρα «ανοίγουν» δύο θέσεις γιατρών με ειδικότητα - κατά προτίμηση - παθολόγου ή γενικής ιατρικής στην Άνδρο και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν άμεσα τα σχετικά δικαιολογητικά, (στην 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου), προκειμένου να προληφθούν στο Κέντρο Υγείας της Χώρας.

Μάλιστα θα λάβουν επί πλέον του μισθού τους και «μπόνους» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που στηρίζει οικονομικά το όλο πρόγραμμα αλλά και κείνους που θα επιλέξουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί.

Αναλυτικά και για όλη την Περιφέρεια:

Κίνητρα για τριάντα δύο (32)ακόμη θέσεις ιατρών ειδικότητας παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων, των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων και των Κέντρων Υγείας στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Το ύψος της αποζημίωσης ανά μήνα ανέρχεται σε 450 ευρώ (επιπλέον της μισθοδοσίας του Υπουργείου Υγείας) για όλη τη διάρκεια της θητείας τους. Το σύνολο των ιατρών που θα αποζημιώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανέρχεται σε 85, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήδη υπηρετούν 20 αγροτικοί ιατροί, οι οποίοι εισπράττουν την αποζημίωση των 450 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις των γιατρών στα νησιά, στην περίπτωση, που δεν υπάρχει εγγεγραμμένος στον κατάλογο ιατρός, ο οποίος κατέχει την αιτούμενη ειδικότητα (παθολόγος ή γενικής ιατρικής), πλέον δίδεται η δυνατότητα μετατροπής της ειδικότητας σε άλλη, για την οποία υπάρχει υποψήφιος στον πίνακα των ενδιαφερομένων, σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν υφίσταται περιορισμός στην ειδικότητα των ιατρών που επιθυμούν να στελεχώσουν τις δομές υγείας των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ότι η αποζημίωση θα χορηγηθεί σε όλες τις κλινικές και εργαστηριακές ειδικότητες, (παθολογικές και χειρουργικές) που θα εργαστούν ως επικουρικοί, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Κ.Χ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα ήθελα να έρθω πρωτοχρονια φώτα στην Άνδρο αφού έχω κάνει τα test κορονοιου .έχω ξαδέλφη εκεί κ να έβλεπα κ το κέντρο υγείας μήπως χρειάζεστε τεχνολόγο χειριστή μήπως έκανα τα χαρτιά για το νησί σας .αλλά με τον Κόρονοιο έκλεισαν τους νόμους κ δεν μπορώ .γιατί θέλω χαρτί .ευχαριστώ που διαβάσατε το μνμ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπορούμε μα το διαβιβάσουμε στπο Κέντρο Υγείας πάντως

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro