Ολοκληρώθηκε και ξεκινά ο νέος βρεφονηπιακός της Χώρας

Ολοκληρώθηκε και ξεκινά σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 ο νέος βρεφονηπιακός της Χώρας στην Άνδρο. Το Εν Άνδρω στις επάλξεις του ρεπορτάζ με τους συνεργάτες, φίλους και ανταποκριτές μας σε όλο το νησί (γιατί το Εν Άνδρω είστε εσείς) γνωστοποιεί την έναρξη της νέας δομής του Δήμου Άνδρου μαζί με σειρά από φωτογραφίες τόσο από τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς χώρους μαζί με μερικές χρήσιμες πληροφορίες που συλλέξαμε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Άνδρου.  

Για να έχουν οι αναγνώστες και οι ανδριώτες μια ιδέα ο νέος βρεφονηπιακό Σταθμός επιχορηγήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, με 50.000€ για τη δημιουργία νέας δομής (της βρεφικής). Ο φάκελος της αίτησης και η παρακολούθηση έγινε και συνεχίζει να γίνεται από την Δ/ ση Πρόνοιας Παιδείας &Τουρισμού. Τη μελέτη την έκανε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων έγιναν σύμφωνα με το Π.Δ. 99/2017 και κόστισαν 55.000€.

 

Τη διαφορά, καθώς και μερικά επιπλέον πόσα που παρατίθενται παρακάτω αντλήθηκαν από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Έτσι πληρώθηκαν για κλιματιστικά 5.500 €, για πυρασφάλεια και είδη πυρασφάλειας 3.000 €, για έπιπλα, ντουλάπια, είδη εξοπλισμού 8.000 €. Ο εξωτερικός χώρος και η παιδική χαρά κόστισαν περί τα 7.000 €. Τα χρήματα αυτά ήταν σε μελέτη και με άλλες παιδικές χαρές.

Το κόστος λειτουργίας του σταθμού συμπεριλαμβάνει ενοίκιο 1000 € μηνιαίως, καθώς και τους μισθούς μιας νηπιαγωγού 13.000 € και μιας καθαρίστριας 12.500€. Την μετακόμιση έκαναν οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου. Σωληνώσεις, εσωτερικός φωτισμός, μικροδιορθώσεις έκανε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Γιάννης Κότσαλος.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet