9/10 Μαΐου - Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών-Παίδων-Κορασίδων

ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 

Ελλάς το μεγαλείο σου. Προχτές ο συνεργάτης του "εν Άνδρω" Α.Σ. που παρακολουθεί στενά τα πράγματα είδε στο διαδίκτυο πως θα γίνουν αγώνες στην Άνδρο (παίδων-κορασίδων). Δεν βρήκε τίποτα άλλο. Μείναμε περίεργοι να δούμε τι θα γινόταν το Σ/Κ 9/10 Μαΐου. Σήμερα το πρωί ειδοποίησε πως "κολάνε αφίσσες για αγώνες στίβου ανδρών-γυναικών-παίδων-κορασίδων". Και έστειλε και την σχετική αφίσσα. Την αναρτήσαμε βγάλαμε και μια ανακοίνωση και σε λίγα λεπτά είχαμε δύο απαντήσεις. Μετά μας πήρε και ο υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Άνδρου. Δώσαμε το ραπόρτο. Και αργότερα ήρθε και το σχετικό δελτίο Τύπου που εμείς προκαλέσαμε.

Ψάξαμε λίγο το πράγμα και να τι μάθαμε: ο ΣΕΓΑΣ εκεί που ήταν να κάνει μόνο τους μικρούς αγώνες έβαλε και τους μεγάλους! Μετά μπερδέυτηκε με το ποιος βγάζει δελτίο για την όλη διοργάνωση. Ο Δήμος Άνδρου μάλλον περίμενε τον ΣΕΓΑΣ και ο ΣΕΓΑΣ τον Δήμο Άνδρου!

Κάπου εκεί μπήκε στην κουβέντα το "εν Άνδρω" (αν καταλάβαμε καλά) και αντέδρασε άμεσα ο πρόεδρος του Ανδριακού (νάναι καλά ο άνθρωπος)! Μετά το κουβάρι ξεμπερδεύτηκε.  Ή, κάπως έτσι γίνονται μερικές φορές οι διοργανώσεις στην Ελλάδα. Κάπως έτσι κάναμε και Ολυμπιακούς Αγώνες (δυστυχώς) με μια περίεργη επιτυχία (ευτυχώς). Κάπου ανάμεσα στο δυστυχώς και στο ευτυχώς πορε΄τηκε ο τόπος. Τέλος καλό, όλα καλά.

χαιρόμαστε που θα γίνει μια ακόμα διοργάνωση Κυκλαδικών Αγώνων στην Άνδρο με δεκάδες σημαντικούς αθλητές. Ιδίως οι αθλητές από τη Νάξο και την Μύκονο είναι πρωταθλητές Ελλάδος και ίσως κάνουν και ρεκόρ. Ελπίζουμε να φέρουν κόσμο οι αγώνες στην Χώρα. Και βεβαίως καλό θα ήταν να τους στηρίξουμε και να καλωσορίσουμε όλους στο νησί μας. Μετά την επιτυχία της Πρωτομαγιάς στο Μπατσί με την κωπηλατοσανίδα έχουμε ανάγκη (για ψυχολογικούς λόγους λόπως λένε στον αθλητισμό) μια ακόμα επιτυχία. Τα υπόλοιπα (ανακοινώσεις, απαντήσεις, δελτία Τύπου κλπ) θα τα διαβάσετε παρακάτω.

"εν Άνδρω" 

Σύμφωνα με αφίσσα που τοιχοκολήθηκε στην Άνδρο θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων στις 9 και στις 10 Μαϊου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει ενημέρωση με λεπτομέρειες. Όμως οι συνεργάτες μας έστειλαν την αφίσσα που ήδη κολήθηκε σας πληροφορούμε για το θέμα. Ελπίζουμε κάποιος από τους διοργανωτές θα στείλει κάποιο δελτίο Τύπου με λεπτομέρειες. Κυρίως για τα παιδιά και τους μεγάλους που αγωνίζονται τον αγώνα τον καλό...

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση της αφίσσας ακι του σχολίου μας λάβαμε δύο ειδοποιήσεις. Η πρώτη χρονολογικά με τηλεφώνημα του επάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη που μας επισήμαινε πως οι αγώνες ήταν Σ'αββατο και Κυριακή (ήδη το διορθώσαμε) και πως το Επαρχείο/Περιφέρεια είχε συνεισφέρει κάποια χρήματα για τους αγώνες. Η δεύτερη γραπτή από τον πρόεδρο του Ανδριακού τον οποίο ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση του. Παραθέτουμε εδώ το ευγενικό σημειώμα του με την προτροπή όλοι να πάμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους αγώνες που με τόσο κόπο και μεράκι κάποιοι διοργανώνουν για τα παιδιά της Άνδρου: 

"Καλήμερα, ειμαι ο προεδρος του Ανδριακου συλλογου φιλαθλων και εγω εβαλα σημερα τις αφισες. Οι αγωνες εγιναν με πολυ προσπαθεια και πιεση και απο εμενα και απο τα μελη της διοικησης του Ανδριακου. Δεν γνωριζω ποιος ειναι υπευθυνος για να εκδοσει ενα δελτιο τυπου απο τον Δημο, ο οποιος θα καλυψει την διαμονη και το φαγητο στους αθλητες, Θα ηταν μεγαλη μας χαρα αν θα μπορουσατε να εισαστε παρον στο γηπεδο το Σαββατο 17.00. Εαν δεν καταφερετε να ερθετε θα σας στειλω φωτογραφικο υλικο για να ανεβασετε στο εν Ανδρο. Σας ευχαριστω πολυ. Αντωνης Τσουμεζης"

 ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

08 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις αναμένονται στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Κυκλάδων

Στην Άνδρο, και πιο συγκεριμένα στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας, χτυπά η «καρδιά» του κυκλαδίτικου στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου), καθώς ολοκληρώνονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ (δηλαδή αθλητών ηλικίας 13-15 ετών).

Οι αγώνες αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου καθώς στους άνδρες και τις γυναίκες ο Πανναξιακός έχει στις τάξεις του αρκετούς πρωταθλητές Ελλάδας. Δυνατή ομάδα έχει και ο ΑΟ Μυκόνου, στις μεγάλες αποστάσεις. Μεταξύ των αθλητών που παίρνουν μέρος είναι ο Αντρέας Δημητράκης, πρωταθλητής των 800 και των 1.500 μέτρων, ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, η πρωταθλήτρια των στηπλ Μαρία Παρδαλού, ο πανελληνιονίκης των στηπλ Γιώργος Μίνο, ο Παναγιώτης Ακτύπης και αρκετοί ακόμη σπουδαίοι αθλητές. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν σπουδαίες επιδόσεις –ειδικά στα 800, στα 1.500, στα 5.000 και στη σφαιροβολία ανδρών.

Στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, αναμένεται να παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον οι κούρσες των 80 και των 1000 μέτρων σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και το μήκος, ο ακοντισμός και η σφαιροβολία κοριτσιών.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, δηλαδή από τον Πανναξιακό, τον ΑΟ Μυκόνου, τον Ναξιακό, τον Παμμηλιακό, τον ΑΜΣ Φιλωτίου, τον ΑΟ Πάρου, τον Ήφαιστο Σαντορίνης, τον Ποσειδώνα Σύρου και τον Ανδριακό. Στο νησί μας θα ταξιδέψουν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και προπονητές αλλά και συνοδοί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αγώνες ξεκινούν επίσημα το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 και ολοκληρώνονται την Κυριακή με το πρωινό πρόγραμμα που ξεκινά στις 09:00. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Με αφορμή τους αγώνες, ο πρόεδρος του Ανδριακού, Αντώνης Τσουμεζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, που θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις σε όσους την παρακολουθήσουν. Ο Ανδριακός προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της Άνδρου στο Δημοτικό Στάδιο να απολαύσουν από κοντά μια πολύ σημαντική διοργάνωση».

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Ανδριακό, υπό την  αιγίδα του Δήμου Άνδρου και η είσοδος είναι ελεύθερη".

 

Το "εν Άνδρω" θα έχει και φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τους αγώνες μιας και οι φίλοι και συνεργάτες (που μας ειδοποίησαν κιόλας) θα είναι εκεί. Ευχαριστούμε τον κ. Α. Τσουμέζη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

"εν Άνδρω"    

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να σαι καλα ρε μπασαντη που μας ενημερωνεις