Νέα από τα δύο πλοία που θα έλθουν προσεχώς στη γραμμή μας

To Andros Fast Ferries στο ναυπηγείο της Ελευσίνας για να ολοκληρωθεί η μετασκεύη με τα σταμπιλάΐζερ 

Τα νέα και για τα δύο καράβια, που θα μπουν στη γραμμή μας προσεχώς, το Androsτης Fast Ferries και το «αδελφάκι του SuperFerry IIτης Golden Star Ferry, έχουν ως εξής:

Το Andros στο Πέραμα από την πρύμη κόκκινο με τις πόρτες του γκαράζ και των επιβατών ανοιχτές

α) Το Androsβάφτηκε κόκκινο, τα χρώματα της εταιρείας Παναγιωτάκη, στο ναυπηγείο του Περάματος και μεθόρμισε σήμερα στην Ελευσίνα και ανέβηκε κανονικά στη δεξαμενή. Πέρα από την τοποθέτηση των stabilizer, θα γίνει και αμμοβολή στα ύφαλα οπότε να αναμένουμε και πλαστικοποιηση. Η προετοιμασία του προχωρά και πάρά μια μικρη καθυστέρηση που θα έχει στο ναυηγείο λόγω επισκεύων προβλέπεται να μπει στην γραμμή μέσα στον Ιούλιο.

Το Andros από την πλώρη όπως βάφτηκε κόκκινο

β) Το αδελφάκι του SuperFerryII, της εταιρείας των αδελφών Στεφάνου έρχεται κανονικά από Ιαπωνία. Σήμερα είναι στην Ερυθρά θάλασσα. Ταξιδεύει με το όνομα “GoldenFerry”, αλλά στην Ελλάδα ίσως μετονομαστεί. Έχει δώσει άφιξη στο Σουέζ στις 9/6 και με την άφιξή του στην Ελλάδα θα πάει στο Πέραμα για μετασκευή (καθίσματα, καταστρώματα, κλπ). Κι αυτό γιατί έχει επέλθει συμφωνία των αδελφών Στεφάνου με ελληνική εταιρεία ώστε οι εργασίες να γίνουν στην Ελλάδα. Και σε αυτή την περίπτωση το πλοιο είναι μεσα στους χρόνους του, οπότε μετά το ναυπηγείο αναμένεται να μπει στην γραμμή μας μέσα στο φθινόπωρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως και τα δύο πλοία, τόσο της εταιρείας Παναγιωτάκη όσο και των αδελφών Στεφάνου, θα μετασκευαστούν σε ελληνικά ναυπηγεία. Κάτι που θα δώσει δουλειά σε ελληνικά χέρια.

(ρεπορτάζ: Ναυτιλιακός Συνεργάτης "εν Άνδρω")

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

kathe proodos san apotelesma eygenous amillas prepei na vriski mimites gia tin anaptixi tis patridos kai tis androu

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο βαπόραρος των Στεφάνου είναι στο Σουέζ και σύντομα θα περάσει τη διώρυγα για να << κολυμπήσει>> στα ελληνικά νερά!!