ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΙΣΗ

 

Την είδηση της άσχημης εξέλιξης της υγείας του 96χρονου Νίκου Γιαννίση, πατέρα του πρώην δημάρχου Χώρας και σήμερα αντιδημάρχου Άνδρου μάθαμε από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννίση με τηλεφώνημα του το πρωί της παραμονής της πρωτοχρονιάς. Λίγες ώρες αργότερα μάθαμε και τον θάνατο του από γνώριμο στην αγορά της Χώρας.

Σήμερα το πρωί διαβάσαμε την λιτή ανακοίνωση του αντιδημάρχου Άνδρου στο FB:

  • Ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας & παππούς λίγες ώρες πριν την εκπνοή του χρόνου μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη του για την ζωή, την οικογένειά του & τους συνανθρώπους του. Θα θυμόμαστε πάντα την μεγάλη του καρδιά, την γενναιόδωρη ψυχή του, την εργατικότητα του & κυρίως την αφοσίωσή του στις αρχές & τις αξίες του.
  • Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 11π.μ θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων (Νεκροταφείο Χώρας) σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Ευχόμαστε προσωπικά και λόγω και της μακράς γνωριμίας στον αντιδήμαρχο Άνδρου θερμά συλλυπητήρια.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

"Γ.Κ."

Σβήνει σιγά σιγά η παλιά γενιά που οραματίστηκε και συνέβαλε ποικιλοτρόπως στην μεταπολεμική πορεία της Ανδρου.
Εξέχων μέλος της τοπικής κοινωνίας ,άνθρωπος ζεστός, καλοπροαίρετος και συμπαθής από την πρώτη ματιά ή/και τον πρώτο του λόγο είχε κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά μας ο ''Κάβουρας'' (από τα χρόνια που τιμόνευε το ταξί του). Αφήνει φεύγοντας υπέργηρος φτωχότερη την Άνδρο και την ψυχή μας. Ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάσει, συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θερμά συλλυπητήρια Δημήτρη! Να έχετε την ευχή του!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ! ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ! ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σβήνει σιγά σιγά η παλιά γενια που οραματίστηκε και συνέβαλε ποικιλοτρόπως στην μεταπολεμική πορεία της Ανδρου.
Εξέχων μέλος της τοπικής κοινωνίας ,άνθρωπος ζεστός, καλοπροαίρετος και συμπαθής απο την πρώτη ματιά ή/και τον πρώτο του λόγο είχε κέρδισει επάξια μια θέση στην καρδιά μας ο ''Κάβουρας''(από τα χρόνια που τιμόνευε το ταξί του) .Αφήνει φεύγοντας υπέργηρος φτωχότερη την Ανδρο και την ψυχή μας. Ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάσει,συλλυπητήρια στην οικογένεια του.