Άγιος Ευστάθιος - Αλαδινού & Φ...
ΑΛΑΔΙΝΟΥ Εσπερινός στο Αλαδινού. Παραμονή του Αγίου Ευσταθίου. προστάτη των κυνηγών. Το εξωκλήσι πάνω από την τοξωτή γέφυρα που σώζεται ολόκληρη ενώνοντας το χτες με το σήμερα. Βρεθήκαμε εκεί προσκεκλημένοι των κατοίκων.
Κι άλλη διακομιδή χτες τη νύχτ...
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της δημοσίευσης και το σκάφος του λιμενικού επιστρατεύθηκε και πάλι χτες βράδυ. 68χρονη από το Μπατσί μεταφέρθηκε με το σκάφος του λιμενικού μετά από καρδιακό επεισόδιο στη Ραφήνα. Το πλήρωμα του λιμενικού σκάφους για μια ακόμα φορά έκανε το καθήκον μεταφέροντας και δεύτερο ασθενή μέσα σε δύο βράδια. 
Διακομιδή ασθενούς με το σκάφο...
Για μια ακόμα φορά το πλωτό του λιμενικού ΠΛΣ 115 έκανε διακομιδή σήμερα τα ξημερώματα μια 93χρονη κάτοικο χωριού στην περιοχή Μπατσίου Άνδρου. Πρόκειται για καρδιολογικό περιστατικό και από το Κέντρο Υγείας κρίθηκε η μεταφορά της ηλικιωμένης ασθενούς στη Ραφήνα με τη συνοδεία γιατρού.
Η Αγία Σοφία στο Βιτάλι......
Της Αγίας Σοφίας σήμερα 17 Σεπτεμβρίου. Και χτες αργά το απόγευμα στο όμορφο Βιτάλι ξεκίνησε με τον εσπερινό ο γιορτασμός της τοπικής εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ που χρόνια τώρα σας ταξιδεύει στις γιορτές και στα πανηγύρια του νησιού έφτασε με τον ανταποκριτή του και στο φθινοπωρινό Βιτάλι. Το καλοκαίρι πέρασε, οι πολλοί επισκέπτες έφυγαν. Οι παραθεριστές που έχουν παιδιά έφυγαν μιας και ανοίξανε τα σχολεία. Όμως οι ντόπιοι είναι εδώ. Και συνεχίζουν αενάως τον ετήσιο κύκλο των εορτών και των καθημερινών. 
Προσλήψεις στον Δήμο Άνδρου...
Το ανακαινισμένο και φωτισμένο νεοκλασικό Βούλγαρη όπου στεγάζεται το Δημαρχείο Άνδρου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Σ...
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Σε έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πετυχημένης καλοκαιρινής περιόδου για την Άνδρο αναδείχθηκαν ο Δημήτρης και ο Γιώργος Στεφάνου. Εκτός από την χρηματοδότηση εκ μέρους τους της μελέτης για την διάσωση του «Πύργου Μπίστη», προχώρησαν στην δωρεάν παραχώρηση στον Δήμο Άνδρου σειράς μπανγκαλόου στην Χώρα στα οποία διέμειναν το καλοκαίρι δόκιμοι αστυνομικοί, γιατροί και διασώστες  του ΕΚΑΒ, που ήρθαν για να βοηθήσουν το νησί.
Ξεκινά πάλι μαθήματα και δράση...
Μετά την δύσκολη εποχή της πανδημίας όπου έκλεισαν ή απενεργοποιήθηκαν πάρα πολλά πράγματα και ομαδικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον πολιτισμό η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου ξεκινά τη νέα μουσική της χρονιά και μας περιμένει - μικρούς και μεγάλους - να γνωρίσουμε από κοντά τον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Στη σχετική αφίσα υπάρχουν πληροφορίες για εγγραφές νέων μελών. 
Δεύτερη αεροδιακομιδή σε δύο μ...
ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας σε διαρκή επιφυλακή. Και δεύτερη αεροδιακομιδή ασθενούς 70 ετών περίπου από Άνδρο μέσα σε δύο μέρες με καρδιακό επεισόδιο. Αυτή τη φορά από την περιοχή της Χώρας. 
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ...
Σε κλειστούς χώρους εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ, κέντρα διασκέδασης) θα μπορούν να μπαίνουν μόνον εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Θα γίνεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app.