ΑΡΝΗ: Το μεγαλύτερο πανηγύρι της Άνδρου...

Καλημέρα Εν Άνδρω,

Για μια ακόμα χρονιά το πανηγύρι της Άρνης αποδείχθηκε και φέτος πως δικαίως θεωρείται το πρώτο στο νησί! Ανδριώτες και φίλοι από όλα τα μέρη του νησιού, νέοι και μεγαλύτεροι, πάνω από 2500 άτομα, με απίστευτο κέφι και διάθεση γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Η νεολαία τού νησιού πρωτοστάτησε στο κέφι και την ζωντάνια υπό τούς σκοπούς του συγκροτήματος του Παναγιώτη Μάνεση, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για το γλέντι του Συλλόγου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη τού συλλόγου και τους εθελοντές που διοργάνωσαν άψογα και αυτό το πανηγύρι. Άξιες αναφοράς είναι οι πλούσιες προσφορές, ατομικές και εταιρικές, δώρων για την λαχειοφόρο αγορά. 

Καθιερώθηκε πλέον κάθε 6 Αυγούστου η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Χριστού να είναι το μεγάλο πανηγύρι της Άρνης, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια να είναι και το μεγάλο πανηγύρι ολόκληρου τού νησιού.

Συγχαρητήρια και του χρόνου.

Μ.Τ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οχι και της Αναλήψεως ρε παιδιά στις 6 Αυγούστου !!!!!!!!!!!!.....Της Ματαμορφώσεως του Σωτήρος είναι το πανηγύρι σας...H Ανάληψη είναι διαφορετικό θρησκευτικό γεγονός από την Μεταμόρφωση.