Στο μοναστήρι στο Μπατσί για την γιορτή της Αγίας

Για μια ακόμα χρονιά γιορτάστηκε την Παρασκευή 25 Απριλίου η πανηγυρική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπατσί. Στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, ή Αγίας, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατουντος του Μητροπολίτου Σύρου και Άνδρου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή ιερέων, μοναχών και πιστών, προσήλθαν για να προσευχηθούν στην Παναγία. 

Μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού μέσα σε κλίμα ευλάβειας. Πιστοί από όλη την Άνδρο, αλλά και επισκέπτες των ημερών, παραβρέθηκαν σε μια τελετή που πάει πίσω στον χρόνο εδώ και αιώνες. Παρόντες στην λειτουργία ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, η έπαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Σοφία Τουντασάκη 

Πρόεδρος Κοινότητας Μπατσίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η μεγαλύτερη εγκατάλειψη που είδαμε . Καλά δεν υπήρχε ούτε ένα σακούλι ασβέστης να ασπρίσουν ; Τόσοι άνθρωποι ζουν από το μοναστήρι και δεν υπήρξε ένας να ασπρίσει ένα σκαλί ; Ντροπή και κρίμα για την κατάντια αυτού του ιστορικού μοναστηριού. Που πάνε τα λεφτά ; Ακούσαμε ότι πούλησαν κάποια ακίνητα που είναι τα λεφτά; Ποιος τα διαχειρίζεται;