Χωρίς προβλήματα η Άνδρος. Με λίγα οι Κυκλάδες. Δύσκολα για την χώρα. Τα self test μπήκαν στη ζωή μας...

Αύριο rapid test μέσα από το αυτοκίνητο στο Παραπόρτι.Στη φωτογραφία ΙΧ από προηγούμενο τεστ στο Παραπόρτι. 

Για μια ακόμα μέρα δεν ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ κρούσμα στην Άνδρο.  Εν τω μεταξύ στο Γαύριο σήμερα 14/4 συνεχίστηκαν τα δωρεάν rapid test του Δήμου Άνδρου από το Κέντρο Υγείας. Έγιναν 20 (τόσοι προσήλθαν) κι όλα ήταν αρνητικά. Αύριο το πρωί αναχωρούν οι δύο οικογένειες των πλανοδίων εμπόρων για Αττική μιας και όλα τα τελευταία τεστ που τους έγιναν ήταν αρνητικά. Τέλος καλό όλα καλά και σε αυτή την περίπτωση…

Κατά τα άλλα στις Κυκλάδες σήμερα είχαμε  9 κρούσματα. Αναλυτικά, 2 κρούσματα στην ΠΕ Θήρας, 1 κρούσμα στην ΠΕ Μυκόνου, 2 κρούσματα στην ΠΕ Νάξου, 3 κρούσματα στην ΠΕ Πάρου και 1 κρούσμα στην ΠΕ Σύρου.

Στην Ελλάδα σήμερα έγιναν 63.710 τεστ ανίχνευσης το τελευταίο 24ωρο και βρέθηκαν 3.089 νέα κρούσματα, ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 809 και οι θάνατοι τους 81. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 525 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη. Τα 1.383 κρούσματα έφτασε η Αττική. Και μεγάλη διασπορά διαπιστώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν 475 νέα κρούσματα.

Όμως η σημαντική είδηση της μέρας ήταν πως από τις 11 Απριλίου μέχρι σήμερα έγιναν πάνω από 250.000 self test. Από αυτά 4.201 άτομα  προσήλθαν για επανέλεγχο και εντοπίστηκαν 575 κρούσματα, ενώ εκκρεμούν 144 αποτελέσματα. Κάτι που σημαίνει πως πλέον τα self test έχουν πλέον μπει στη ζωή μας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet