27 καταγγελίες και πρόστιμα άνω του 1 εκατ ευρώ! Πότε ξεκίνησε και πότε σταμάτησε η φάμπρικα των καταγγελιών! Πόσοι είναι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας; Ένας Δήμος αλαλούμ! Και συνεχίζουνε...

O Γιάννης Καμήλος, μιλά στο συμβούλιο της 4ης Ιουλίου ως συνεργάτης του Δήμου. Κατά δήλωση του, έχει κάνει 27 καταγγελίες για την λειτουργία της Σταυροπέδας μέχρι 31/12/23. Σταμάτησε μόλις ανέλαβε η σημερινή διοίκηση την 1/1/24 αν και έχουν υπάρξει έκτοτε 3 φωτιές στην χωματερή!!! 

Άλλες 500χιλ € επιπλέον πρόστιμο για τον Δ Άνδρου από την διαχείριση της χωματερής, ενώ έμεινε αδιευκρίνιστο ποιος είναι ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Αυτά προέκυψαν κατ αρχάς από την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της 4/7/2024 του Δημάρχου Άνδρου.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ 27 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΙΝΕ... "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ"!!!

Σε ένα συμβούλιο που διήρκησε περισσότερες από 5 ώρες, με εντάσσεις, κυρίως από την αδυναμία της Προέδρου να διευθύνει την συζήτηση. Παρόν στο Συμβούλιο και ο Γιάννης Καμήλος, ως συνεργάτης του Δήμου στην ανακύκλωση, ο οποίος κατά δήλωση του έχει κάνει 27 καταγγελίες για την λειτουργία της Σταυροπέδας τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από αυτήν την διαδικασία έχουν προκύψει πρόστιμα άνω του 1 εκατ. € τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι Άνδριώτες.

Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί συνομιλητή σήμερα του Δήμου και του κ. Θ Σουσούδη. Ίσως το γεγονός ότι όλες οι καταγγελίες έχουν γίνει μέχρι τις 31/12/2023 σημαίνει πολλά. Ίσως το γεγονός ότι από 1/1/2024 και παρά τις 3 φωτιές στην χωματερή καμία καταγγελία δεν έχει κάνει ο Γ Καμήλος αποδεικνύει την σχέση και την συνεργασία των Σουσούδη-Καμήλου που φορτώνει τους Ανδριώτες με πρόστιμα άνω του 1 εκατ... για την ώρα!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

Στην αρχή υπεύθυνος ορίστηκε ο Γ. Τρανάκος

Στην ίδια συνεδρίαση ο Δήμαρχος δήλωσε ότι υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου είναι ο Γιώργος Τρανάκος. Όταν ρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να αναφέρει κατ επανάληψη σε δημόσιες τοποθετήσεις του ως υπεύθυνο τον Γ Μπακέλα, φάνηκε να είναι και ο ίδιος σε σύγχυση μη γνωρίζοντας τελικά τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του Δήμου, εν μέσω μάλιστα αντιπυρικής περιόδου.

Μετά ορίστηκε ο Γ. Μπακέλας. Και σήμερα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου ο δήμαρχος δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ποιος είναι ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας!!!

Να σημειωθεί ότι αρχικά ο Δήμαρχος μεταβίβασε την αρμοδιότητα στον Γ Τρανάκο ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με απόφαση η οποία ελέγχεται ως προς την νομιμότητα της αφού αρμοδιότητες μεταβιβάζονται μόνο προς τους Αντιδημάρχους. Εν συνεχεία έδωσε ανάλογες αρμοδιότητες στον Γ Μπακέλα ως άμισθο ειδικό συνεργάτη. Στην συνέχεια όρισε τον Γ Μπακέλα ως έμμισθο συνεργάτη με άλλες αρμοδιότητες-χωρίς να αναφέρει την πολιτική προστασία-ενώ την ίδια στιγμή συνέχισε να τον παρουσιάζει ως υπεύθυνο πολιτικής προστασίας...

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ "ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

Αναδείχθηκε το απόλυτο μπάχαλο που επικράτησε κατά την κατάσβεσή της πρόσφατης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της Χώρας, χωρίς υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, χωρίς τον Δήμαρχο να σηκώνει τα τηλέφωνα, χωρίς σχέδιο και καθυστερήσεις

Δεν προέκυψε από πουθενά κάποιος ουσιαστικός λόγος που καθυστέρησε μια ολόκληρη εβδομάδα η αλλαγή μιας αντλίας στα Αποίκια με συνέπεια την πολυήμερη διακοπή της υδροδότησης του οικισμού. Μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση που ταλαιπώρησε τους κατοίκους χωρίς ουσιαστικό λόγο πέραν της διοικητικής ανεπάρκειας της διοίκησης.

Τέλος, αναδείχθηκε η δημιουργία «ομάδων εργασίας» στις οποίες ο Δήμαρχος τοποθετεί αποκλειστικά μέλη της παράταξης του αποκλείοντας όχι μόνο την αντιπολίτευση του Δήμου, αλλά και ευρύτερα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας διχάζοντας την και βάζοντας ταμπέλες στους «δικούς μας και στους άλλους!»

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Καμηλο θα λέμε και θα κλαίμε ζαβαντριωτε τον έκανε και συνεργάτη ο Σουσουδης μπράβο να τον χαίρεται …

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως ο κύριος από τον Νειμποριο σταμάτησε τις δημοσιεύσεις μόλις βγήκε δήμαρχος ο Σουσουδης έτσι κι ο Καμηλος σταμάτησε τις καταγγελίες για τα σκουπίδια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτος που μας χρέωσε 1 μυριο συνεργατης του Δήμου.
Να του στείλουν και τον λογαριασμό!!
Ζαβαντριώτες λέμεεεε

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
Στοίχισε στο Δήμο οι καταγγελίες
((27)) του Τύπου αυτού ;;;

κατήγγειλε τις καταγγελίες του στο ΔΣ.


Δηλαδή από 1/1/24 σταμάτησε ν κάνει καταγγελίες
για τη Χωματερή διότι βγήκε ο εκλεκτός του
Δήμαρχος.

Ωστόσο τα πρόστιμα παραμένουν και ζορίζεται
Ο ΝΥΝ Δήμαρχος…


Και τώρα τον προσέλαβε ο Σουσούδης και
τον πληρώνει ο Δήμος. ;;;;

Βγάζει και μεροκάματο !!!!

Δηλαδή όλα τα ανωτέρω τα πληρώνουμε
εμείς οι Δημότες;;;

Ναι, είμαστε Ζαβανδριώτες με τη βούλα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Είχαν βάση οι καταγγελίες του κυρίου Καμήλου ή όχι; Γιατί δεν δημοσιοποιείτε τις αποφάσεις επιβολής των προστίμων στον Δήμο, να μάθουμε επιτέλους τον λόγο για τον οποίο επιβλήθηκαν; Όταν αυτά τα ερωτήματα αυτά απαντηθούν, θα ξέρουμε ποιος φταίει.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΜΗΛΟΣ-ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ-ΜΑΜΑΗ-ΒΟΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

This comment was minimized by the moderator on the site

Με το Μπέο μοιάζει!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πληρώνουμε πρόστιμα οι κάτοικοι του νησιού για να κάνει το κομμάτι του κάποιος περαστικός. Πρέπει η διοίκηση να πάρει θέση και όχι να τον ανταμείβουν!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο άνθρωπος των 27 καταγγελιών εις βάρος των Ανδριωτών είναι ο στενός συνεργάτης του σημερινού δημάρχου !! Ο άνθρωπος των 27 καταγγελιών καθημερινά ασχολείται με ξεδιαντροπεσ αναρτήσεις εις βαρος ανθρώπων σε σελιδα του fc με διαχειριστή τον φημαρχο και της συζύγου του, ο άνθρωπος των 27 καταγγελιών πήρε τον λόγο σε πρόσφατο δημοτικο συμβούλιο και θέση ανάμεσα σε αντιδημάρχους και πρόεδρους τουρισμού . Πόση κατρακύλα πια σε αυτόν τον τόπο ! Καμαρώστε ανδριωτες του 50%τι ψηφίσατε !!!

Περισσότερα