Παταγώδης αποτυχία Γ.Σανταμούρη-Β.Αδάμη-Γ.Τρανάκου. Αναμένονται εξελίξεις στο Λιμενικό Ταμείο. Εγκρίθηκε η ανάπλαση λιμένα Γαυρίου…

Το λιμάνι του Γαυρίου ήταν στοίχημα της διοίκησης και της αντιπολίτευσης. Της διοίκησης για να γίνουν έργα. Και της αντιπολίτευσης να μπλοκάρει τα έργα. Κρίσιμος κρίκος ο Γ. Σανταμούρης που έχει αποκλείσει την Άνδρο από τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου επί 6μηνο. Η αταλάντευτη στάση της διοίκησης της Άνδρου (μετωπική σύγκρουση με πρόεδρο, προσφυγή στον υπουργό, πολιτικές κινήσεις στην Τήνο) άφησε εντελώς ξεκρέμαστο τον παραπαίοντα Γ. Σανταμούρη, ο οποίος βρήκε στήριξη μόνο από τους Τρανάκο και Αδάμη! Εκεί τους οδήγησαν οι αντιπολιτευτικές ακρότητες τους...

Σε μια απελπισμένη κίνηση να βρει συμμάχους ο απομονωμένος και από παντού βαλλόμενος για την αλλοπρόσαλλη διοίκηση του πρόεδρος Γ. Σανταμούρης έκανε ένα απελπισμένο άνοιγμά στην ενωμένη αντιπολίτευση Καπάκη-Σουσούδη βάζοντας στο σημερινό συμβούλιο του Λιμενικου Ταμείου 5 θέματα της Τήνου και κερασάκι το σχέδιο του ΠΕΑΛ για το Γαύριο!

Στο σχέδιο αυτό έχει ποντάρει τα ρέστα της η ενωμένη αντιπολίτευση Καπάκη-Σουσούδη για να ανακόψει τα έργα που γίνονται καθημερινά στο λιμάνι του Γαυρίου. Επιδιώκουν μέσω ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού την παραπομπή των έργων στην επόμενη δεκαετία!!!

Την πλήρη συμπαράσταση στον πρόεδρο Σανταμούρη και στις μεθοδεύσεις του εξέφρασαν με κραυγές και ύβρεις οι Σουσούδης-Καπάκης στο ΔΣ της Άνδρου όπως φαίνεται και στο βίντεο. Τώρα τι θα πουν που και οι Τήνιοι άδειασαν τον αλλοπρόσαλλο Γ. Σανταμούρη; 

Στην κρίσιμη λοιπόν σημερινή συνεδρίαση για το μέλλον του Γ. Σανταμούρη στο Λιμενικό Ταμείο προσήλθαν μόνο δύο σύμβουλοι, οι Αδάμης και Τρανάκος. Αντιθέτως δεν προσήλθαν 6! Και μη υπαρχούσης απαρτίας η συνεδρίαση δεν έγινε. Σημειώνουμε πως δεν προσήλθε κανένα μέλος της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης της Τήνου! Δεν προσήλθε ο λιμενάρχης Τήνου! Δεν προσήλθε και κανένα μέλος της συμπολίτευσης της Άνδρου! Έτσι οι αυθαιρεσίες Σανταμούρη για την Άνδρο έπεσαν στο κενό. Μαζί έπεσαν στο κενό και οι Τρανάκος και Αδάμης που ήταν οι μόνοι που στήριξαν τον παραπαίοντα πρόεδρο. Θυμίζουμε ακόμα πως τον παραπαίοντα Γ. Σανταμούρη στήριξαν με κραυγές (αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του συμβουλίου που δημοσιεύουμε) οι Σουσούδης-Καπάκης στο δημοτικό συμβούλιο της Άνδρου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κανείς πλέον Τηνιακός δεν στηρίζει τον Γ. Σανταμούρη. Κανένα μέλος της συμπολίτευσης της Άνδρου δεν τον στηρίζει. Του έχουν απομείνει μόνο οι δύο γραφικοί της αντιπολίτευσης της Άνδρου. 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΙΟΥ

Την ίδια στιγμή η Αποκεντρωμένη μετά από προσεκτικές κινήσεις της δημοτικής αρχής Άνδρου ενέκρινε σήμερα το νέο σχέδιο της ανάπλασης του λιμένα Γαυρίου αξίας 450.000 ευρώ. Κάτι που ήταν το ζητούμενο από την μεριά της Άνδρου και το οποίο είχε ξεχάσει το τελευταίο 6μηνο ο Γ. Σανταμούρης. Με την έγκριση αυτή το Γαύριο μπαίνει στην τελική ευθεία ανάπλασης του μέχρι πρότινος ξεχασμένου λιμανιού του…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ο κ. Σανταμούρης ειχε βάλει το ΕΜΕΙΣ αντι του ΕΓΩ, ισως και να είχαμε ''αγαπηθεί'' ! Επειδή βαζει πάντοτε και πανω απο ολα ,το εγω του , ωφειλω να ευχαριστήσω δημόσια ολους τους υπαλλήλους του ΔΛΤΤΑ , ιδιαίτερα την κα ΔΕΣΥΠΡΗ και τον κο ΒΙΔΑΛΗ που κρατούν ζωντανό το ΔΛΤΤΑ . Σήμερα η κ ΔΕΣΥΠΡΗ ειναι η ψυχη ! Χωρίς αυτήν ο καθε Σανταμούρης είναι ανύπαρκτος και το ξερει καλά ! Επιβάλει τις επιθυμίες του , μονόπλευρα . Απλα καθοριζει μονος του , τις προτεραιότητες του ΔΛΤΤΑ . Το εργο μας μεχρι σήμερα οφείλεται μονο στην συνεργασία . Με κοστος . Δυστυχώς φθάσαμε σε αδιέξοδο και σύγκρουση οταν το ΕΓΩ του , αρνήθηκε να αξιολογήσει τα συμφέροντα της Ανδρου , με το ΕΜΕΙΣ !

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είστε άσχετοι και ψεύτες κύριοι .ΌΛΕΣ οι αδειοδοτήσεις(για το έργο ανάπλασης του λιμένα) ,και αυτή της αποκ/νης δόθηκαν, γιατί γιατί εγώ τις έστελνα στα υπουργεία και όχι ο ΔΉΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ όπως ψευδώς γράφετε.
ΌΛΑ τα έργα τα δυό χρόνια στο λιμάνι έγιναν με την δικιά μου βοήθεια στον κ ΜΑΤΖΩΡΟ .Δεν έγιναν μόνα τους,εξυπνάκηδες .Και να ξέρετε ότι η λάσπη σας δεν με αγγίζει,γιατί έχω δείξει ποιός είμαι και τι μπορώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κύριε Σανταμούρη σας επιστρέφουμε τα περί λάσπης και ψεμάτων. Τις υποβάλατε. Δεν τις τρέξατε και δεν τις παρακολουθήσατε. Και στο Ναυτιλίας την υποβάλατε ΛΑΘΟΣ! Βρείτε πρώτα κάποιον στην Τήνο να στηρίξει τα λεγόμενα σας. Όπως ειδατε οι μεθοδεύσεις σας κατά της Άνδρου οδήγησαν στην πλήρη εγκατάλειψη σας και από τους Τήνιους. Στην σύμβουλο Τήνου που σας εγκατέλειψε τελευταία μιλήσατε για "προδοσία"!!! Οι μόνοι που σας έχουν μείνει από Άνδρο και Τήνο να σας στηρίζουν στον πολιτικό σας κατήφορο είναι οι Αδάμης-Τρανάκος από ακραία αντιπολιτευτική στάση κατά του δημάρχου Άνδρου. Κρατήστε τους και συνεχίστε την γνωστή "εύθυμη" διαδρομή σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

του Δημάρχου Τήνου, δεν υπέπεσε στην αντίληψη σας...
...έχει καταντήσει αντιαισθητικό το blog.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είστε πίσω δύο τέρμινα φίλε του Βασίλη. Η επιστολή του δημάρχου Τήνου είναι ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΣ!!! Στην πολιτική μια εβδομάδα είναι χρόνια. Σήμερα ο δήμαρχος Τήνου πρακτικά ΑΔΕΙΑΣΕ τον Σανταμουρη και την παρέα του! Αναμένουμε εξελίξεις και από Τήνο και από υπουργείο Ναυτιλίας.
Το να μας θεωρείτε "αντιαισθητικό blog" δείχνει περιορισμένη αντίληψη για δύο λόγους:
(α) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ BLOG. ΕΙΜΑΣΤΕ SITE. Κάνε έναν κόπο να μάθεις την διαφορά επικοινωνιακά, ειδησεογραφικά και οικονομικά. Έχεις μείνει πίσω 4-5 τέρμινα.
(β) Μόνο ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ δεν είμαστε. Είμαστε οι μόνοι που εχουν γραψει και επιμεληθεί ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ καλάισθητα, περιεκτικά, τεκμηριωμένα, με πολύ μεγάλη αναγνώριση στην Άνδρο και στην Ελλάδα. ΔΕΝ το έχεις πάρει είδηση ουτε αυτό;;;;
Καληνύχτα σας...
ΥΓ Υστερικές κραυγές περί λύσσας κι άλλα τέτοια "εύηχα" κόβονται ως γνωστόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να τους χαίρεστε εσείς που ακόμη τους
υποστηρίζετε.
Αυτοί δεν θέλουν να φτιαχτεί το λιμάνι μας ,
Επειδή είναι Δήμαρχος ο Λοτσάρης.
Ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν.
Σόδα Κύριοι .
Σάριζα , θα πίνετε για πολλά χρόνια ακόμα.