Νυχτερινές εξομολογήσεις του πιωμένου Σανταμούρη! Ή, ποιες "ατζέντες" και πράσινα άλογα;

 

(Να παραιτηθεί ή να μην παραιτηθεί αναρωτιέται ο πλήρως απομονωμένος και στην Τήνο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου με την βοήθεια του ποτού!!! Ακολουθεί ο αφορισμός όλων των αρχών της Τήνου και η δημόσια ομολογία της πλήρους απομόνωσης του. Και στο τέλος αποφασίζει πως απόψε... "δεν παραιτείται"!!! Προς ανακούφιση του Β. Αδάμη και του Γ. Τρανάκου που έχουν παίξει "τα ρέστα τους" σε αυτόν και στις "κρυφές ατζέντες" που λένε πως έχει στο θολωμένο του μυαλό... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ ΣΤΟ FACEBOOK

George Santamuris 6 ώρ.

Φορτισμένος συναισθηματικά και με ποτό για βοήθεια, εξομολογούμαι. Πέρα από τα μεταφυσικά μου, που δεν λύνονται, πάσχω και λυπάμαι που το Νησάκι μας δεν έχει διαχρονικά ΙΚΑΝΟΥΣ ηγούμενους σε όλα τα πόστα διοίκησης, από ΔΗΜΟ μέχρι αστυν/μια και λιμν/χείο και επαρχείο.

Έχω καταφέρει να δημοπρατηθούν δυο μελέτες για το ΛΙΜΑΝΙ μας. Στην πρώτη για να υποστηριχθούν οι προβλήτες που πάσχουν ΣΟΒΑΡΑ λόγω παλαιότητας, ο εργολάβος που επελέγη στον διαγωνισμό, δήλωσε ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Όμως περιμένω τις ενέργειες της τεχνικής υπηρεσίας του ΔΗΜΟΥ που στην ουσία δεν υπάρχει γιατί παραιτήθηκε η προϊσταμένη κ. ΑΝΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

Το δεύτερο αφορά την ανάπλαση των στεγάστρων στο έξω λιμάνι που δημοπρατήθηκε Και το τρίτο αφορά την αποκατάσταση του μώλου στο έξω λιμάνι που είναι ετοιμόρροπος σε συνεργασία με το υπουργείο ΥΠΟΔΟΜΏΝ που θα το δημοπρατήσει.

Σκέφτομαι να παραιτηθώ, αλλά ΟΧΙ θα επιμείνω μέχρι τέλους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet