Νεαρός κάτοικος Άνδρου έπεσε στην Ουκρανία!!!

 

Νεαρός κάτοικος Άνδρου έπεσε - σύμφωνα με πληροφορίες - στο μέτωπο του Μπάκχμουτ πριν λίγες μέρες! Ο νεαρός, 25 περίπου ετών, ήταν ουκρανικής καταγωγής. Ζούσε κι εργαζόταν χρόνια στην Άνδρο. Ήταν αθλητής και είχε παρέες και φίλους στην Άνδρο όπου ζούσε οικογενειακώς. Η απώλεια του συγκλόνισε τους δικούς του, τους φίλους του κι όσους τον γνώριζαν. Η τραγική αυτή είδηση υπενθυμίζει πως ο εξοντωτικός πόλεμος που συνεχίζεται αδιάκοπα εκεί μπορεί έστω και για λίγο να αγγίξει και κάποιους εδώ...

Για την ιστορία, ο νεαρός ανταποκρινόμενος στα συνεχή καλέσματα της ουκρανικής κυβέρνησης για εθελοντές και επιστράτευση αποφάσισε το φθινόπωρο και πήγε στην Ουκρανία όπου και κατατάχτηκε στον ουκρανικό στρατό. Μετά από εκπαίδευση λίγων μηνών στάλθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Στο Μπακχμούτ, όπως λέχθηκε. Μέσα σε λίγες μέρες στην πρώτη γραμμή του πολέμου σκοτώθηκε.

Είναι γνωστό πως το Μπάκχμουτ υπήρξε το πιο θανατηφόρο μέτωπο του πολέμου. Οι Ρώσοι εδώ και καιρό είχαν κυκλώσει τους Ουκρανούς. Όμως, οι Ουκρανοί - μετά από απόφαση του Ζελένσκι - διατάχθηκαν να το κρατήσουν πάση θυσία και μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες αμερικάνικες πηγές οι απώλειες για τους Ουκρανούς στο μέτωπο αυτό λέγεται πως είναι 80.000 νεκροί και τραυματίες. Αμερικάνικες ανεξάρτητες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν το Μπάκχμουτ ως μια «κρεατομηχανή» και για μάχες δίχως αύριο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet