ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: Γιατί δεν λειτουργεί το δεύτερο ασθενοφόρο; Κάθε πότε εμφανίζεται ο ορθοπεδικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Άνδρου;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Γιατί δεν λειτουργεί το δεύτερο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άνδρου; Γιατί δεν εμφανίζεται ο ορθοπεδικός γιατρός που υπηρετεί σε αυτό όταν υπάρχει επί μέρες ορθοπεδικό περιστατικό; 

Κύριε Διαχειριστή,

Θέλω να μοιραστώ με την κοινωνία της Άνδρου την πρόσφατη εμπειρία που είχα με το Κέντρο Υγείας της Άνδρου. Πριν λίγες ημέρες η υπερήλικη μητέρα μου έπεσε με αποτέλεσμα να αρχίσει να έχει φριχτούς πόνους στην περιοχή της λεκάνης της. Επικοινώνησα με το Κ.Υ., ανέφερα το περιστατικό και ρώτησα εάν λειτουργεί το ακτινολογικό ιατρείο. Πήρα την απάντηση ότι, ναι λειτουργεί και το πρωί και το απόγευμα. Μετά απ’ αυτό ζήτησα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί η μητέρα μου.

Μετά από λίγο ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι μου. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου με ενημέρωσε ότι σήμερα-Κυριακή- δεν λειτουργεί το ακτινολογικό. Μετά απ’ αυτό ρώτησα τότε τι θα κάνουμε τότε στο Κ.Υ. και η απάντηση που πήρα ήταν ότι θα της κάνουμε κάποια παυσίπονη ένεση. Μετά απ’ αυτό ακύρωσα την μεταφορά της μητέρας και προχώρησα μόνη μου σε παυσίπονη ένεση.

Την επόμενη ημέρα η μητέρα μου μεταφέρθηκε στο Κ.Υ., βγήκε ακτινογραφία στην οποία διαπιστώθηκε κάταγμα στο ισχίο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην Αθήνα. Τότε διαπιστώθηκε ότι το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να την μεταφέρει στο λιμάνι γιατί υπήρχε και δεύτερο περιστατικό που επίσης θα έπρεπε να μεταφερθεί στο πλοίο. Ρώτησα με ποιο κριτήριο θα γίνει η μεταφορά του άλλου περιστατικού και όχι της μητέρας μου και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι το άλλο περιστατικό προηγείται γιατί είναι από την προηγούμενη ημέρα

Δηλαδή θα έπρεπε να μεταφέρω την μητέρα μου από την Κυριακή στο ΚΥ για να μπορέσει να φύγει με ασθενοφόρο την Δευτέρα το απόγευμα. ’Εν συνεχεία ρώτησα τι προβλέπεται να γίνει με την μητέρα μου και μου απάντησαν ότι θα διανυκτερεύσει στο Κ.Υ. και θα φύγει την επόμενη ημέρα ( Τρίτη)  για Αθηνά. Θα χρειάζονταν δηλαδή σχεδόν 3 μέρες για την διαπίστωση του προβλήματος της μητέρας μου και μεταφορά της στο πλοίο.

Να σημειωθεί δε ότι σε ένα ορθοπεδικό περιστατικό ουδέποτε εμφανίστηκε στο Κ.Υ. ο ορθοπεδικός γιατρός ο οποίος υποτίθεται ότι υπηρετεί στο Κ.Υ.

M.Ρ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας γνωστά στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στο Εν Άνδρω 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φημες λένε πως ο Σουσουδης (όντως Δημαρχος) πληρώνεται εξτρα για εφημερίες στο Κεντρο Υγείας(!!!). Επίσης διατηρεί το γραφείο του, τη σφραγίδα του και το συνταγολόγιό του. Οπότε για ποια "υποχρεωτική άδεια" μιλάμε?

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ανάρτηση για την τρίτη ηλικία είναι υποκριτική.
Προφανώς και την συνέταξε το ίδιο άτομο που γράφει και τους λόγους.
Όλα για το θεαθηναι.
Όσο για την αντιπολίτευση που δεν ασχολείται, έχω πλέον την βεβαιότητα ότι τιμωρεί όσους δεν τον ψήφισαν και μαζί και όλους τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία στο κολονησο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ,ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ; ΕΧΩ ΔΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΧΤΕΩΣΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

01 Οκτώβρη ο δημος έβγαλε το παρακάτω δελτίο για τη. πσγκισμια μέρα της τρίτης ηλικίας …λίγες μέρες πριν η υπερήλικη κυρία στα αζήτητα λόγω έλλειψης ορθοπεδικού και ασθενοφόρου , για ποια φροντίδα , ασφάλεια και σεβασμό μιλαμε ; Πολιτισμός τελικά είναι μόνο ο αριθμός των like.


Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Μας υπενθυμίζει την μεγάλη αξία των ανθρώπων εκείνων, που μας έφεραν στη ζωή.

Είναι εκείνοι που μας μεγάλωσαν, με κόπους και θυσίες, είναι εκείνοι που μας ανάθρεψαν, είναι οι άνθρωποι που μας δίδαξαν σεβασμό, ήθος, αγάπη και τις αξίες της ζωής, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας και της κοινωνίας μας.

Οφείλουμε, λοιπόν, να τους προσφέρουμε την αγάπη μας, την προσοχή μας, το σεβασμό μας και την στήριξη όποτε την έχουν ανάγκη.

Οφείλουμε να τους παρέχουμε όσα χρειάζονται και να ενισχύουμε με την φροντίδα και την συντροφιά μας, την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία αναδεικνύει το φιλότιμο, το ήθος και τον πολιτισμό μας.

Όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς, να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και όλοι έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα, ακόμα περισσότερο όμως, εκείνοι που μας φρόντιζαν και μας παρείχαν τα πάντα, όταν τους είχαμε ανάγκη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασσντη καλημέρα σας. Θεωρώ ότι εσείς ως έγκριτος δημοσιογράφος θα πρέπει να τρέξετε το θέμα περί μη ύπαρξης -ουσιαστικα- ορθοπεδικού στο Κ.Υ. Άνδρου.
Αυτό που συμβαίνει με τον Κο Σουσουδη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Με τις γνωριμίες που έχετε στο δημοσιογραφικό χώρο, απευθύνετε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να αναδειχθεί το μείζον για το νησί μας θέμα.


ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εκτός της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας μας - που δημοσιεύει συνεχώς επιστολές και διαμαρτυρίες πολιτών για παραλείψεις και υπερβάσεις της διοίκησης - υπεύθυνη θεσμικά είναι κυρίως η αντιπολίτευση, που μέχρι σήμερα ελάχιστα έχει κινηθεί προς την υπεράσπιση της υποβαθμιζόμενης καθημερινότητας των πολιτών. Η διοίκηση (Δήμος & Επαρχείο) είναι απόντες ή και συμβάλλουν σε αυτή την υποβάθμιση των πολιτών της Άνδρου. Που είναι η αντιπολίτευση να στηρίξει τις σχετικές διαμαρτυρίες πολιτών για διοικητική αδράνεια και πολιτική απουσία πχ της επάρχου που εγκαλείται στην πολεοδομία από πολίτες. Που είναι η αντιπολίτευση να υπερασπίσει τους πολίτες από οι φίλους στο FB της κ. Βρεττού (από Αθήνα, Πάτρα κλπ) που απειλούν πολίτες που επισημαίνουν παραλείψεις, αβλεψίες, παρανομίες της επάρχου με ποινικές διώξεις!!! Που είναι η αντιπολίτευση να μπει μπροστά στην ποινικοποίηση της πολιτικής κριτικής στην Άνδρο;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε 9 ώρες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σας ενημερωνω πως οι δημαρχοι εχουν υποχρεωτικη αδεια απο τη θεση τους στο δημοσιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην γράφουν εκεί στην αργόσχολη κλίκα όλες τις άδειες.
Με τόσες φωτογραφίες που βλέπουμε οι άδειες ξεπερνάνε κατά πολύ τις νόμιμες.
Αν έχει κάποιος χρόνο, μεράκι και όρεξη ας το τρέξει το θέμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΕΙΣΜΟΣ... ΣΕΙΣΜΟΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??????

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι. Ο δήμαρχος είναι ο ορθοπαιδικός του νησιού. Οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν βλέπετε φωτογραφίες σε υπουργεία, εκδρομές με συλλόγους, πληρωμένες εκδρομές σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε πίτες και σουαρέ εκτός Άνδρου,ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΌΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. Απλά τα πράγματα. Βάλτε κάτω τις μέρες αυτές μαζί με την νόμιμη άδεια του και βρείτε πόσες μέρες τον χρόνο δεν έχουμε γιατρό στο νησί

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι ο Δήμαρχος είναι κ' γιατρός του ΚΥ. Αν όχι ας βγει να το πει

Περισσότερα