Εντυπωσιακή μανούβρα με 8 μποφόρ του "Αικατερίνη" στην Τήνο!

Συνεργάτης μας αλίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο που αναφέρεται στην ανεμοδαρμένη γραμμή μας. Συνέβη τέλη Μαΐου και αφορά το "Αικατερίνη Π.". Το πλοίο επιστρέφει στη Ραφήνα προερχόμενο από Μύκονο – Νάξο. Στο λιμάνι της Τήνου πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, με τις ριπές τους να ξεπερνούν τα 8 Mποφόρ, σύμφωνα και με τις ενδείξεις του ειδικού οργάνου μέτρησης της γέφυρας.

Ο καπετάνιος του πλοίου κάνει μια εντυπωσιακή μανούβρα που - όπως γράφει η ιστοσελίδα Ίσαλος η οποία έχει αναρτήσει το βίντεο – «κόβει την ανάσα" και δένει δίπλα στο Superferry.

Δείτε το βίντεο και προσέξτε ιδιαίτερα από το 5.13 λεπτό μέχρι το 7.13 την εξαιρετική μανούβρα του καπετάνιου, που δείχνει την μοναδική ναυτοσύνη των ελλήνων πλοιάρχων: 

Video: ΙΣΑΛΟΣ

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιός είναι ο καπετάνιος στο Αικατερίνη;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχει δύο καπετάνιους, ο ένας το πάει κι ο άλλος το φέρνει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρις να θελω ε καμια περιπτωση να υποτιμησω τον πατριωτη μας πλοιαρχο, αλλα σκεπτομενος τον καπτα Τζωρτζη με τα Χρυση Αμμος κ κυριως με Επτανησος κ SFII ,προσπαθω να δω που ειναι το εντυπωσιακο...ουτε καν μανουβρα μεσα στο λιμανι δεν εγινε..γυρισμενο απ'εξω ηρθε...
Τα δε αναφερομενα 8 μποφωρ απο τον κυμματισμο που φαινεται στο βιντεο μαλλον γυρω στα 4-5 πρεπει να ειναι πραγματικα...
Οι πλοιαρχοι ολων των πλοιων της γραμμης ειναι ικανοτατοι κ αξιεπαινοι...δεν χρειαζονται τετοια δηθεν εντυπωσιακα βιντεο επιβατων για να δειξουν την ναυτοσυνη τους....